Katolska Kyrkan, kristna och pedofiler

Kurt, ni vet han som inte sprider fördomar eller som aldrig hatar har en egen sajt. Där skriver han om sånt som berör honom, och mycket är hans funderingar på Bibeln och Gud.
Jag höll på att få en allvarlig stroke av denna rubrik:
Alexander Bard, satanist och gay-ikon
Kurt, du försöker alltid låta så Jesuslik när du försöker förklara dig och ditt synsätt, men rubriken ovan visar vad du går för. Vad i h-lvete har satanism och gay-ikoner med varandra att göra? Eller är alla homosexuella satanister Kurt? Eller faller vi HBT människor lättare för satanister som du hävdar att Bard är/varit? Eller är vi i djävulens grepp Kurt?
Eller kan det vara så Kurt att du liksom så många andra i ditt gäng sprider dynga och hat mycket medvetet. Ni slår under bältet när ni kan.
För på samma sätt som kristendom inte har ett skit med pedofili att göra, vilket rubriken ovan kan få folk som inte läser inlägget att tro, lika lite har satanism med gay-ikoner och homosexualitet att göra. Det vet du, men det skiter du i. Fanatism kallas det Kurt, och med det vill jag rikta ett finger mot dig och dina kompisar…
Varje gång ni yttrar er eller säger något, varje gång föds en ateist.
Glöm inte det

Bookmark the permalink.

2 Responses to Katolska Kyrkan, kristna och pedofiler

 1. Kurt says:

  ”Kurt, ni vet han som inte sprider fördomar eller som aldrig hatar har en egen sajt. Där skriver han om sånt som berör honom, och mycket är hans funderingar på Bibeln och Gud.
  Jag höll på att få en allvarlig stroke av denna rubrik:
  Alexander Bard, satanist och gay-ikon”
  Jag vet inte om du skojar nu? Är han inte en gay-ikon och satanist? Är det en fördom? Nu får du ta och ge dig. Du har lyckats med att få Åke Green tex till att likställas med mördare, det är en fördom, för att det inte är sant.
  ”Kurt, du försöker alltid låta så Jesuslik när du försöker förklara dig och ditt synsätt, men rubriken ovan visar vad du går för. Vad i h-lvete har satanism och gay-ikoner med varandra att göra? Eller är alla homosexuella satanister Kurt? Eller faller vi HBT människor lättare för satanister som du hävdar att Bard är/varit? Eller är vi i djävulens grepp Kurt?”
  Du tolkar för vilt, Walentine, det är det som är problemet. Ska jag verkligen behöva förklara att alla bögar inte är satanister? Nej det är dom inte.
  Är ni i djävulens grepp, alla som syndar är i djävulens grepp, likaså jag. Känns kul att du tycker jag är Jesus lik i vanliga fall. Men som sagt den rubriken är inte en fördom för att du tolkar den till att vara det.
  ”Eller kan det vara så Kurt att du liksom så många andra i ditt gäng sprider dynga och hat mycket medvetet. Ni slår under bältet när ni kan.
  För på samma sätt som kristendom inte har ett skit med pedofili att göra, vilket rubriken ovan kan få folk som inte läser inlägget att tro, lika lite har satanism med gay-ikoner och homosexualitet att göra. Det vet du, men det skiter du i. Fanatism kallas det Kurt, och med det vill jag rikta ett finger mot dig och dina kompisar…”
  Jag tycker du är en extrimist i att tolka till din egna fördel, vilket man ser i ditt resonemang.
  ”Varje gång ni yttrar er eller säger något, varje gång föds en ateist.
  Glöm inte det.”
  Ni? Mörkermännen? Jag tror det är lite tvärt om, den som ljuger om Guds Ord föder ateister.

 2. Walentine says:

  men varför inte skriva …satanist och sångare? Varför just välja två av de saker du avskyr mest? Eller din rubrik kanske inte har nåt att göra med texten Kurt? Den kanske kunde ha hetat ”Gulligullan ko ko som en gök” egentligen? Att just Gay-ikon kom med var bara en tillfällighet.
  Vidare avslutningsvis…
  När den dagen kommer och jag lägger skiderna i vädret och då får veta att ”jag fött” en ateist som inte tror på den Guden du talar om, då kan jag dö lycklig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *