Helvetes jävla Helvetes as

Ont som fan!

Först den där förbannade jävla lunginflammationen, sedan förkylning som aldrig verkar släppa.
Nu har jag vaknat 2 nätter i sträck av att jag inte kan andas för att halsen är fullproppad med slem som sitter stenhårt fast.
Nu idag när jag ska böja mig ungefär 15 cm ner säger ryggen PANG och nu kan jag inte gå.
Jag har problem med ryggen emellanåt men så ont som jag har nu har jag aldrig haft i hela mitt liv. Det finns inget rätt läge utan det värker hela tiden. Antagligen är det en sträckning eller så är det väl diskbrock. Ja menar nu när jag inte haft några tumörer på flera månader så måste väl nåt annat jävlas. Jag försökte gå och handla innan men ramla mer eller mindre ihop på gården.
Funderade ett tag på att ringa nån och be om hjälp men insåg att de inte är nån idé, det är ju lördag…
Jag är så förbannad less på allt just nu och jag är så förbannat less på att vara sjuk och det finns inte en jävel jag kan jag va arg på.
HELVETES HELVETES HELVETES JÄVLA FÖRBANNADE SKIT

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *