Göteborg går bra, går 800 miljoner plus

Göteborg går bra. Staden redovisar ett plusresultat på 800 miljoner kronor. Den socialdemokratiska majoriteten är nu tillsammans med samarbetsparterna MP och V nöjda för nu kan de göra en bra budget detta valår.
Jag vill bara föreslå för Sossarna att de kanske kunde ta någon eller några miljoner och försöka göra något för denna stads homo och bisexuella människor, en grupp som är väldigt utsatta i det glada Göteborg.
Ingen annanstans i Sverige utsätts så många homosexulla för våld och hot som i Göteborg, och från Sossarnas håll är det som vanligt knäpptyst. Kanske behöver Göteborg en egen Pridefestival, kanske behöver Göteborgs skolor bidrag för att kunna informera mer om HBT frågor.
Kanske borde Sossarna i Gamla Götet ta sitt ansvar för alla, även för dom som inte kör med barnvagnar eller rullatorer framför sig. Kanske är det dags att inte gömma undan problemen på hemmaplan utan kanske är det bättre att lyfta fram dom?
Nåt att tänka på Göransson?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *