Fritt fram! Hata Bögjävlarna!

Åke Green visste nog inte vad han gjorde…

Åke Green är upprörd. Han är upprörd för att en sida som hotar homosexuella till döds i Guds namn inte ens hamnar i domstol. Anledningen är den friande domen i HD som han var inblandad i.
– Åklagaren har fullständigt misstolkat HD:s dom. Att publicera en lista med namngivna personer och sedan påstå att de borde dödas med hänvisning till Bibeln är att missbruka Guds ord, säger han.
-Jag predikade om Bibelns syn på en livsstil. Men det här är psykisk tortyr av en grupp människor. Sådan ska beivras, det får inte förekomma, säger Åke Green.
Det säger Åke Green ledsamt till tidningen Aftonbladet. Jag måste faktiskt säga att jag ibland undrar om Green är efter eller nåt? Vad hade gubben räknat med? Han och hans fans skrek om religionsfrihet när han satt i rätten, han fick sin vilja igenom och nu ser vi resulatet…
Vi här här valt att lägga upp de personer om valt att gå ut som offentliga personer, deras läggning och etniska bakrund är redan välkända. Vi har bara sammanfört dessa vedervärdiga läggningar med personer som har satans blod rinnande i sina ådror på en och samma sida för en lättare överskådning om vilka styggelser som egentligen ”roar och styr” Moder Svea.
Så inleds sidan med hoten, sen följer två bibelcitat…
3 MOSEBOK 18:22
”Du skall inte ligga med en man som med en kvinna, det är en styggelse”

3 Mosebok 20:13
”Om en man ligger med en person av manligt kön liksom man ligger med en kvinna, har de gjort något avskyvärt. De skall ovillkorligen dödas. Deras eget blod är över dem”

Sen följer namnen på den kända svenskar som kommit ut.
Åklagaren lade ner fallet, för i Sverige och i Euopa får man gärna hota människor till döds om man använder bibelcitat. Det är OK, och det var Åke Green som gjorde att vi alla fick veta att det var OK.
Därför kan inte gubben sitta och sucka nu. För Åklagaren har inte missförstått någonting. Sidan som hotar svenskarna är precis samma skitsnack som det Åke Green stog och babblande om. Det är samma vridning från Bibeln som Green använde.
Så nu vet vi hur det ligger till. Det är fritt fram att sprida hatiska budskap och hota människor. Göm det bara med något snyggt bibelcitat och du kan lugnt räkna med att gå fri.
Tacka Åke Green.

Bookmark the permalink.

7 Responses to Fritt fram! Hata Bögjävlarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *