Brokeback Mountain

Nej jag brukar inte gilla filmer bara för att de har ett ”homotema” men Brokeback Mountain är en film som inte bara råkar ha just ett ”homotema” utan det råkar också vara en underbar film.
Idag fick den 8 Oscarsnomineringar och det tackar vi för. Vinner för bästa film tror jag inte den gör, det är dom för fega för där borta.
Jag har för övrigt skrivit lite om filmen på den eminenta sajten dvdforum.nu
Så dit ska ni självklart bege er. Alla som inte gör det kommer få en Green i ögat 😉
P.s Sajten ägs av tre killar varav den ena killen, Christian Magdu, är så söt och snygg så man bara baxnar. Han är dessutom skådespelare vilket ju inte gör saken sämre. Han ska få spela huvudrollen i alla filmer jag kommer skriva i mitt liv. Efter det ska vi ingå partnerskap och adoptera 4 barn. Tyvär är han straight idag och gift men det har inte hindrat mig förr! MUHAHAHAHAH D.s

Bookmark the permalink.

One Response to Brokeback Mountain

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *