Bobby

Det är så sorgligt att det skulle visa sig vara så här. En ung pojk blir mördad på detta sätt och sedan blir en hel stad mer eller mindre engagerad i sökandet. Nu ser det ut som om pojken låg död i en sjö, mördad, under tiden alla letade. Enligt tidningarna har mamman erkänt, vem som är mest skyldig spelar ingen roll. De har förutom det fruktansvärda dådet också kostat samhället en enorm summa pengar i sökandet. De har fått människor att engagera sig, och de har försökt komma undan med sitt brott.
Vad som ligger bakom vet vi inte, kvällstidningarna kommer säkert göra allt de kan för att hitta på diverse teorier de närmaste dagarna. Dom kommer jag inte läsa. Att något gått fel är klart. Att mamman brakat ihop mentalt är ju inget som är chockerande att konstatera.
Ändå känner jag inget annat än avsky för de som tog livet av Bobby. De har mördat en pojk, ljugit för en hel stad och de har trott att de skulle komma undan med det. Avsky, förakt och ilska är det man känner just nu. Samtidigt känner man sorg, för en ung pojke som inget ont gjort och som aldrig fick bli vuxen. En pojk som också på grund av sjukdom alltid var rädd och blyg.
Hoppas du har det bättre där du är nu Bobby. Nu behöver du inte vara rädd längre.
Vila i frid
Bobby

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *