Bevara äktenskapets sida är nu uppe

Sidan jag skrev om inatt, den sida som kommer få enormt med namnunderskrifter har nu öppnat portarna. Man kan där läsa om grundreglerna i äktenskapet och man kan också läsa om att de inte är homofober. Ja det finns massor att läsa och Gud nämns knappt inte någonstans.
Dessutom kan man skänka pengar till dom, det gör man till ett postgirokonto som tillhör: Svenska Evangeliska Alliansen
Man menar också att det i Sverige bara finns 170 barn idag som lever i homosexuella relationer. Vad man hittat denna siffra talar man inte om.
Så skynda er att stödja detta upprop nu! Tänk på att det inte är ett kristet upprop. Det är bara en ren slump att det är Svenska Evangeliska Alliansen som står bakom och att Gud inte nämns på sidan. Att man gömmer sig bakom FN och Äktenskapsbalken är bara en ren tillfällighet.

Bookmark the permalink.

One Response to Bevara äktenskapets sida är nu uppe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *