USA gillar Iran när det gäller Homohat

Än en gång har president Bush visat vilken dubbemoral han har

I måndags beslutade man i FN organet ECOSOC att den internationella organisationen ILGA inte ska få konsultativ status. Detta tolkas nu av många som att organisationer som arbetar med HBT frågor inte är kan få konsultativ status. Enligt en pressrelease från ILGA var det också första gången i FNs historia som avslag kom utan att ens en hearing hölls med den organisation som ansökt.
Bakom beslutet att avslå ILGAs ansökan låg enligt ILGA ett initiativ ”influerat av Egypten och the Organization of Islamic Conferences (OIC)”. Officiellt framfördes det av Iran, Sudan och USA.
I Sverige har Liberala ungdomsförbundets förbundsstyrelseledamot Majed Safaee reagerat mot att USA gjort gemensam sak med såväl Iran som Kuba.
– USAs agerande är helt oförsvarbart och kräver en förklarning. Den svenska utrikesministern borde genast kalla till sig den amerikanske ambassadören och kräva en förklarning för USAs agerande. Vad, bortsett från ren och skär homofobi, kan motivera den amerikanska statens agerande och oheliga allians med Ahmadinejad och Castro, frågar sig Majed Safaee i ett pressmeddelande.
I slutändan fick trenationsförslaget om att avslå konsultativ status för HBT-rörelsen stöd även av Kamerun, Kina, Kuba, Pakistan, Ryssland, Senegal och Zimbabwe. I omröstningen avstod Colombia, Indien och Turkiet. Elfenbenskusten var inte närvarande och stöd till ILGA och gav endast Chile, Frankrike Tyskland, Peru och Rumänien.
Nyheten är tagen från tidningen QX
———
Att ett land som USA som just nu, mer än vad de vill erkänna, förbereder sig för väpnad attack mot Iran kan samarbeta med just Iran för att försvåra HBT människors rätt i samhället visar vilket homohat denna förbannade planet innehar.
Oavsett om det är nötter som står och viftar med bibeln eller om det är politiker som också står och viftar med bibeln spelar ingen roll. Den manliga, straighta och hatiska kristna/islamska världen skramlar vapen för att dra ut i krig mot de homosexuella. Vi har den senaste tiden sett allt mer bevis på att nationer liksom grisen inför slakt skriker ut sitt raseri mot det oundvikliga. Påvar, polska ledare, pingstpastorer och amerikanska presidenter, alla gör dom samma sak just nu. De visar sitt förakt och de visar sitt hat.
Låt mig då bara poängtera en sak, och det är att ni kommer få motstånd era jävlar.
Det är krig, och glöm inte Stonewall. Vi kan slå tillbaka och det kommer vi göra för vi har gjort det innan och vi kommer göra det igen.

Bookmark the permalink.

One Response to USA gillar Iran när det gäller Homohat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *