Skallebank

Bakfull dagbok 5 januari 2006

Jaja, då är man 24 då (käft alla). Inte för att det är någon större skillnad på det och det årtal som kom innan det men i alla fall, man blir ju äldre.
Födelsedagen tillbringade jag först på mitt arbete, och där var allt som vanligt. Sedan var det vidare till Syndens näste, Gretas.
Jag, Emma, Markus, Jim, Robban, Gustav, Erica, Jocke och nåra andra jag inte vet namnet på satt mest vid ett bord och tjôta.
Det var ganska lite folk på Gretas igår vilket va bra, det är då jag trivs bäst där. Jag har vissa små luckor vad som sades men jag vet att jag tränade på att dricka manligt. Jim, tack för allt stöd och hjälp! 😀
Så här i efterhand undrar jag om det finns någon alkohol kvar på Gretas idag. Känns som jag att måste ha tömt lagret, men skit samma. Man fyller ju som sagt bara 24 (käft alla) en gång i livet. Det var i alla fall en bra kväll. Man satt med dom man bryr sig om och som man vet bryr sig tillbaka och det är ju så en sådan dag ska vara. Vissa däremot som inte hörde av sig bad jag fara. Som jag skrivit innan…
Jag orkar inte med hyckleri och skitsnack mer.
Tja, vad mer att berätta om Gretas?
Jo de skulle väl vara då att jag och Markus kramades på toa och sen dansade vi visst tryckare innan de stängde. Kan nästan tänka mig att romantiken blommade för fullt 😉
Idag vaknade jag med en huvudvärk utan dess like och ögonen såg ut som stoppljus. Klockan 8 blev jag väckt av Poppe som snäll som han är värmde bort min fyllefrossa 🙂
Annars gör jag inte så mycket. Jag fick en bok som jag önskat mig av Henke. Boken om Hasse & Tage som kom förra året. Den ska stå i samlingen bland böcker man tycker bäst om så den läser jag i nu.
Så de va en bra dag! Tack alla som förgyllde den. Nu är helt enkelt lovely!

Bookmark the permalink.

5 Responses to Skallebank

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *