Lite om tiden som gått

Dagbok 22 januari 2006

Stressigt, internetlöst och jävligt mycket att göra.
Så kan man sammanfatta de första veckorna detta år. På jobbet har det varit röj allan. Från att ha varit rörigt så är det numer totalt kaos.
Det som är det roliga i denna kråksången är att de personer som var ”emot” mitt nya rutinförslag också är dom som hävdar att det inte är rörigt och att saker funkar, men om vi säger så här..
I snitt ska det städas 6-7 rum per vecka, förförra torsdagskväll var det 10 städ kvar! Då blir snacket om att det funkar väldigt konstigt faktiskt.
Men jag fick igenom mitt rutinförslag så nu ska det ändras! Jag borde bli AF 😉
Dessutom har det varit andra saker med jobbet som gjort att man jobbat extra mycket, och jag har nästan dagligen besökt stället nu, men det blir det också lugnare med snart…
Sen lyckades jag med konststycket att glömma av att jag skulle in på leverkoll också. Det var mycket dumt gjort, men nu är det genomfört och levern är som den brukar. Kass men i alla fall inte mer kass än sist, så det får jag vara nöjd med. Även kroppen i övrigt är som den brukar, trött och sliten men den hänger med. Inga nya tumörer i sikte just nu i alla fall, och sånt är man tacksam för.
Det har varit jävligt stressigt faktiskt den senaste tiden men nu är det lugnare och jag försöker njuta lite. Man tar en dag i taget och då funkar det faktiskt ganska bra.
Jag har för tillfället helt och hållet tappat lusten att skriva, både i bokform och på blogg. Faktum är att jag alltmer tvivlar på om jag kommer fortsätta med det här, i alla fall i bloggform. Kanske har den funktion som den fyllde gjort sitt nu, eller så är det bara en liten skrivarkris som går över. Får väl se vad framtiden utvisar.
Mycket av walentine.com har ju handlat om mina egna känslor och tankar, och kanske mår jag idag på annat sätt än behov att skriva.
Det är svårt, för ska man skriva ska man fan ha nåt att säga. Hela jävla Internet är idag fullt med bloggar som innehåller absolut ingenting, och en sådan blogg vill jag inte skriva. Jaja, jag får väl fundera på vad jag ska göra. Det är å andra hållet massor med saker manvill testa men inte har tid för.
Podcastning hade jag tänkt slänga igång nu, men idag har jag drabbats av världens förkylning så jag orkar inte läsa in. Å andra sidan har jag en ruskigt manlig röst just nu så jag låter som om jag varit på studiebesök hos medvandrarna i minst 2 veckor 🙂
Som sagt, de är segt med skrivandet…
Nästan så man hoppas att någon präst ska starta ett uppror eller nåt, så man får chansen att bli förbannad igen 😀

Bookmark the permalink.

One Response to Lite om tiden som gått

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *