Kvinnlig Ärkebiskop, ja tack!

En kvinnlig ärkebiskop som är öppet homosexuell?
Ja tack snälla, den tar vi!
Fast så lär de inte bli, inte ens Svenska Kyrkan har kommit så långt.
Bara inte H B vinner. H B är syskon nummer 3 i familjen Hammar och efter att nyss sett Rapport hoppas jag att han verkligen inte tar hem detta för då går Sverige några steg tillbaka.
Fast jag funderar på att ställa upp, jag tror jag skulle blivit en utmärkt ärkebiskop 🙂
Är det bara jag som tycker detta är skitspännande. Lite som en såpa från 80-talet.
Det är nu som Åke Green ska komma in och berätta att han köpt Svenska Kyrkan för vinsten som Världen Idag gjorde förra året och nu ska Åke göra om SK till en fabrik som gör dockor som säger ”Halleluja” när man trycker dom på magen och i baken ska det finnas en skylt, ”Stöd cancerfonden – Bli Heterosexuell”

Bookmark the permalink.

2 Responses to Kvinnlig Ärkebiskop, ja tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *