Djurvärlden dräller av bögar!

I Norge på Naturhistorisk museum kommer det till hösten att sättas upp en utställning som heter ”Mot naturens ordning?”. Denna utställning kommer visa att homosexualitet finns dokumenterad hos 1.500 djurarter. Bland annat kommer utställningen visa att späckhuggare ibland lever i homopar att dvärgschimpanser vanligen är bisexuella.
Tanken med utställningen är enligt Geir E Söli, som är projektledare för utställlningen, att visa att homosexualitet inte är något ovanligt och han tror att utställningen kan bidra till mindre fördomar i samhället.
Allt detta enligt TT
———-
Tja, jag blir inte direkt chockad av nyheten. Det jag undrar är…
Hur f-n gör späckhuggare???

Bookmark the permalink.

3 Responses to Djurvärlden dräller av bögar!

  1. Hur de gör är mindre instressant, den intressanta frågan är: Är de oxå intresserade av konst, mode och inredning? Och vill de egentligen bli frisörer?

  2. Att bli frisör är definivt späckhuggarens innersta men våta dröm…

  3. ab says:

    Och kan en späckhuggare bli fjolla? Där har människan ett överlägset uttrycksmedel!
    Allvarligt talat, det är väl känt sen länge att det finns bi- och homosexuella djur. Varenda bonde har sett kor bestiga varann (”de friar, hehe”). Jag har hört om homsexuella pingviner och storkar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *