2006 är nytt

Dagbok 1 januari 2006

Det Nya året är några timmar gammalt, och jag måste väl säga att 2oo5 kunde fått en bättre avslutning. Jaja strunt samma, life goes on.
Så 2006 är här, undra vad detta år kommer ha för spännande saker att bjuda på. Jag har inga direkt förväntningar åt något håll måste jag säga.
Ska jag vara helt ärlig hade det varit underbart om ingenting alls hände under detta år. Att allt var lugnt, att inga nya förvirrade låtsatsbögar kom in i ens liv, att inga av ens vänner visar sig vara nötter och att allt bara flöt på.
Utgångsläget för att det ska bli så är ganska dåligt. På måndag ska jag kräva omplacering på jobbet, för stannar jag kvar på den avdelning jag arbetar nu ansvarar inte jag för följderna. Det har gått för långt nu och vet ni vad? Walle är förbannad.
Inte på chef och ledning utan på andra omständigheter, saker som bara växer och växer och som sagt, nu är det bra!!!
Annars fick jag idag ett garv när jag lärde mig att världen är liten…Jaja, jag ska vara god och tänka fint och jag är faktiskt, även om ingen tror mig, glad att de går bra för honom. Faktiskt så är jag det!
Om 4 dagar fyller man år, men jag orkar inte bry mig. Känner mig inte så gammal som man fyller i alla fall så varför ska man då fira det?
Emma vill att vi ska till Gretas denna dag, och jag sade jag men har samtidigt ingen lust. Fast samtidigt å andra sidan vore de kul att fira det. Frågan är väl bara om de blir fler än jag och Emma. Tror inte det.
Känner mig sorgsen, vet inte varför men så är det. Blir väl det ibland. Funderar mycket, ibland för mycket men så är livet. Man funderar på det man gjort, det man inte gjort och det man kanske kommer att göra. Har en känsla inom mig att jag är feg just nu. Riktigt på vilket sätt jag är feg vet jag inte, men fegheten finns där. Vågar kanske inte ta av livet som jag borde göra.
2006 vill jag leva, jag vill inte bara att mitt hjärta ska slå. Jag vill att hela jag ska leva.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *