Katastrof i Krubban

Jag fick en väldigt söt liten julkrubba av en vän. Hela krubban var i miniatyr och det var Maria, Josef, tre vise männen, Jesusbarnet och ett får. Allt var gjort i trä och väldigt sött.
Så under orgien bland röda dukar, adventsstakar och tomtar hemma åkte då denna lilla julkrubba fram fast det dröjde inte speciellt länge innan katastrofen skedde.
Helt från ingenstans kommer ett jättelikt monster (Suzzi) och äter upp det lilla Jesusbarnet. Riktigt varför vet jag inte men jag misstänker att hon helt enkelt vill göra som hon känner inför julens budskap (Jag har döpt om henne nu till Suzzi Green)
Så nu då var Jesusbarnet borta och jag kände mig väldigt depp.
En julkrubba utan Jesus är ingenting direkt man vill vara med om så jag bestämde mig för att helt enkelt slänga de andra delarna och Julen hemma hos Walle får klara sig utan krubba i år.
Jävla katt
P.s Jo katten klara sig, men jag vägrade gossa med henne den dagen som straff D.s

Bookmark the permalink.

4 Responses to Katastrof i Krubban

 1. Ann-Marie says:

  Vad väntade du dig?
  När min Kurtan levde käkade han upp all prydnad i blomstergrupperna och kulorna rullade käckt runt hela vardagsrummet. Och någon gång kom jag på honom med att tugga på ljussladden. Plastgranen var ett perfekt klätterträd fast inomhus. När Emil sedan var född fick han sällskap runt granen för Emil var minst lika facinerad av dessa röda kulor.

 2. Kurt says:

  Hahah, ja katter är ena roliga djur, har två själv. 🙂

 3. eira i haparanda says:

  Kan inte låta bli att skratta lite rått….

 4. sfish says:

  Intressant symbolik…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *