I morgon kommer svaren

Dagbok 21 december 2005

I morgon ska jag besöka helvetet på jorden, Borås.
Har som vanligt ångest när jag ska dit. Bara att se stan ger mig rysningar Jaja, ska upp till mamma i alla fall, så jag slipper ju se centrum mer än absolut nödvändigt. Någon gång borde jag nog göra upp men den staden, bär på mycket bittra minnen därifrån. Fast hur gör man upp med en stad? och hur gör man upp med den när man helst vill låta staden bli teststation för vätebomber?
På morgonen kommer också beskedet på provsvaren. Känns både nervöst och samtidigt inte nervös. Kanske har jag försökt stänga av det denna gång. Har väl så sakteliga börjat att lära mig att det är bättre att ta saker när dom sker istället för innan. Verkar vara ett bättre system att jobba efter för mina nerver 🙂
men håll alla tummar

Bookmark the permalink.

One Response to I morgon kommer svaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *