Heja Lars Gårdfeldt !

Säkerhetspådraget var rigoröst vid Karlstads universistet, när den omskrivne religionsforskaren och prästen Lars Gårdfeldt i dag försvarade sin avhandling ”Hatar Gud bögar?”. Gårdfeldt är enligt uppgift mordhotad. Bland de närvarande vid disputationen märktes statsrådet Mona Sahlin.
Så skriver tidningen Dagen och snart kan vi räkna med att frikyrkotidningarna kommer drälla av ledarsidor som behandlar ämnet.
Jag älskar Lars Gårdfeldt! Han är min hjälte och det är synd att dessa människor som inte ens drar sig för mordhot i sin feghet inte vågar träda fram i ljuset.
Vill bara Lars att du ska veta (om du läser detta) att vi är många som beundrar dig och din kamp. Du står för allt det goda med kristendomen och du är dessutom en stor och stark inspirationskälla för många!
Ge Aldrig Upp!

Bookmark the permalink.

4 Responses to Heja Lars Gårdfeldt !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *