Ford slutar annonsera i "gaymedia"

Företaget Ford (som bland annat äger Volvo) har meddelat att man kommer sluta annonsera för Jaguar och Land Rover i media med gayanknytning.
Sedan i maj har ett bojkotthot legat över Ford från den konservativt kristna gruppen American Family Association. AFA meddelar nu att man är nöjd och drar tillbaka bojkotthotet mot Ford. Ford själva förnekar att indragningen av annonser har med AFA att göra utan skyller på förändringar i marknadsföringsstrategin
Detta är andra gången på kort tid som ett stort amerikanskt företag hotas med bojkott från AFA om de inte drar tillbaka sitt stöd till gayvärlden. Senast var det Microsoft som drabbades. MS ändrade sig dock senare och ska i fortsättningen ge sitt stöd till HBT personers rättigheter har man lovat.
Allt enligt 365gay.com

Bookmark the permalink.

4 Responses to Ford slutar annonsera i "gaymedia"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *