En dag utan värk vore inte dumt

Dagbok 10 december 2005

Idag när jag vaknde kunde jag inte stå på foten. Jag ställde mig upp från sängen och rasade ihop bums igen. Foten var liksom helt borta så jag lade mig och sov en stund till och när jag sedan vaknade hade den kommit tillbaka med besked för nu värkte den någon så in i helvete istället.
Sen har den hållt på så hela dagen.
Är så less på denna värk, och när jag tänker på de så kallade läkarna på vårdcentralen skulle jag vilja göra saker med dom som inte ens skräckfilmer kommit på.
Annars har jag försökt ta det väldigt lugnt denna dag. Såg på film med Henke och åt lite god mat. ´Vi såg ”besatt” vilket var en riktigt bra film om man tycker om exorsism, vilket jag tycker är spännande. Bra skådespel var det också.
Den va inte på långa vägar så otäck som gamla Exorsisten är men det är det få filmer som är.
Har läst en del också och slås av hur invecklad och samtidigt lurig Gamla Testamentet är. Men fasiken va kul det är! 🙂
Orkar inte skriva mer idag, jag har låtit hjärnan min ta en timeout. Ibland behöver den det, bara för att kunna lägga all information den fått på rätt ställe
Natti

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *