Elisabeth Ohlson-Wallins bild blir vykort


Elisabeth Ohlson-Wallins bild som väckt mycket starka reaktioner kommer på tisdagatt släppas som Vykort. Det är RFSL som kommer att dela ut bilden och vill med detta väcka debatt om vad som nu sker efter friandet av Åke Green och som sedan ledde till friandet av 4 nynazister.

Personligen tycker jag om denna bild. Den säger så oerhört mycket och samtidigt är det lustigt att se hur vriden debatten blev innan bilden var färdig för visning. Bilden ovan säger så mycket om hur jag och många med mig känner inför hela kristendomen som människor som Åke Green förstör med sin hatpropaganda. Det som nu gäller är att människorna till vänster ser till att de till höger inte vinner.

Bookmark the permalink.

7 Responses to Elisabeth Ohlson-Wallins bild blir vykort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *