Dags att åka till jobbet

Dagbok 28 december 2005

Alldeles snart är det dags att dra till jobbet. Har en kort tur att arbeta idag, vilket man tackar för.
I år jobbar man nyår så vi har bestämt att på nyårsaftons kväll blir det supé för de boende. Man lär få ta det tidigt men det är i alla fall kul att kunna få göra lite mysigt för dom. Ska börja joxa med maten idag tänkte jag, om det är lugnt vill säga.
Kanske skulle man utbildat sig till kock istället, alla säger det till mig hela tiden.
Igår var en boende jättesur på mig för att de ”bara” fick risgrynsgröt till kvällsman.
”Du brukade ju alltid hitta på något gott Walle”, sade hon och suckade djupt.
Igår kväll hade jag besök av Hanna. Vi tittade på The producers och satt och talade om allt och inget. Det var väldigt mysigt 🙂
Hanna: Jag o Hebbe tackar för besöket och hoppas att vi snart ses igen 😀
Snart är detta året slut. Vad kan 2006 ha i beredskap tro? Känner en förhoppning om att det kommer bli ett bra år. Hoppas jag har rätt
Nej, nu är det dags att dra till bussen. Igår fick en tjej fingret bortspängt av några ungdomsidioter som slängde raketer in i busskuren. Jag hatar rakater och jag hatar ungdomarna i Backa. Hela jävla området borde tvångsomhändertas. Snorvalpar.
Annars är denna dag värd att fira för idag hade nya spårvagnen premiär i Göteborg! Whoho!
”Du e välkommen té Gôteborg, ett gnistrande glatt Gôteborg”
*kram* på er

Bookmark the permalink.

2 Responses to Dags att åka till jobbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *