10 Responses to Dagens citet (dags att byta telenummer tror jag)

 1. Gulligt!
  Och det är ju aldrig dom! Alltid någon annan.
  Dom själva är aldrig ansvariga…

 2. Joel Hinz says:

  Vadå, det var väl snällt att de varnade dig. Nu vet du ju att du måste ändra dig. 🙂

 3. Kurt says:

  Hmm, det var dåligt gjort mot dig Walentin. Att börja leta efter nåns telefonnummer och sedan ringa och meddela det är lite väl menlöst.
  Göran, det är ju aldrig du som är ansvarig, du är bara präst, en så kallad förmedlare av Guds Ord, men lämnar Ordets spridning till andra.

 4. Kurt: Har iofs svårt att tänka mig att han som ringde var präst

 5. Kurt says:

  Det hoppas jag verkligen inte att det var.

 6. Germund Andersson says:

  Det måste vara någon som känner Gud väl. Det gör bara en religiös fundamentalist och då är det inget att oroa sig över. Han ska själv dit och vill ha trevligt sällskap, men han har fel. Gud är outgrundlig!
  Vi som tror på Gud utan att veta något med säkerhet om Guds vilja, kan inte uttala oss med sådan säkerhet.

 7. Kurt says:

  Germund:
  Vilka är ”Vi som tror på Gud”, du som inte tror på GT’s Gud, som är samma Gud som Jesus lär att man ska tro på, är du med i ”Vi” skaran?

 8. Kurt du börjar faktiskt allt mer låta som en mellanstadiekille som säger ”Du får inte leka med oss”.

 9. germundandersson says:

  Kurt frågade mig vilka som delar min tro och svaret blir: ”de flesta jag känner”, men hur många ytterligare, har jag ingen aning om. Jag hoppas bara att vi är många. Den gud som beskrivs i GT, är enligt min mening en skräckinjagande gud med få goda egenskaper. En partisk och mordlysten gud som utdömer dödsstraff för söndagsarbete är svår att tro på.

 10. Kurt says:

  Walentine:
  ”Kurt du börjar faktiskt allt mer låta som en mellanstadiekille som säger “Du får inte leka med oss”.”
  Nu kommer ett sådant fint uttalande igen av dig Walentine, men du får givetvis säga vad du vill men jag tycker att du ska tänka innan.
  Är det inte Germund som pratar om ”Vi” skaran? Det är han och hans ”Vi” som inte vill leka med andra.
  Jag har hela tiden visat att jag har viljan att ha debatt om Bibeln med Göran som är präst, men han har inte lyckats besvara en enda fråga hittills, och det vet du lika väl som andra. Germund, Göran och hans likar vill sparka ut oss som tror på Guds Ord från svenska kyrkan, det är inte tvärt om!
  Germund:
  Värför vill du inte umgås med dom som tror på Jesus? För du tror inte på han, ”jag tror inte på GT’s Gud”, har du sagt innan. Innan det sa du att du inte trodde på Gud alls, men nu tror du på något i alla fall. En bit på vägen kan man tycka.
  Jag hoppas att ni inte är många!
  Det skulle vara skrämmande att se så många som inte vill tro på Jesus, utan på nån helt annan, och sedan ha mage att säga att dom tror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *