Dagens Citat

– Bilden i Folkbladet är inte den färdiga bilden, den är inte publicerad ännu. Men om ni vill publicera den kan vi göra en ordentlig intervju i lugn och ro, och inte något skvaller eller vanligt Dagen-huck-muck.
Elisabeth Ohlson Wallin
Fan va många gnäller om den där bilden.
Var det inte ni som ÄLSKADE yttrandefrihet?

Bookmark the permalink.

3 Responses to Dagens Citat

 1. Nej, det gör dom inte.
  Dom blandar bara ihop Yttrandefrihet (som är ett abstrakt och juridiskt begrepp) med friheten att vara ogenomtänkt i sina åsikter…
  Inte alls samma sak.

 2. Kurt says:

  Göran du blandar ihop mycket….du ser bara en sak i saken. 😉
  Walentin vad tycker du om hennes uttalande plus Bild, är det inte lika mycket ”missaktning” som Greens uttalande om sexuella abnormiteter?
  ”På den vänstra sidan om altargången sitter de som representerar homo, bi- och transpersoner. De på högra sidan ska föreställa de kristna som tycker homosexualitet är fel. – Med Hitler-hälsningen vill jag visa att deras otäcka åsikter hetsar lika mycket som nazisterna och deras retorik. När den extremt kristna högern talar om homosexuella så kunde det lika gärna vara nazister som talade, säger Elisabeth Ohlson Wallin.”
  Hon blandar ihop mig plus alla kristna som tror på Guds Ord, som det står i lagen, trosbekännelse, till att vara mördare av Judar, homosexuella, jehovas vittnen, cp skadade barn och vuxna, oliktänkande, zigenare och kristna som trodde på Guds Ord och inte ville göra hans sataniska gärningar, plus en del andra som jag inte kommer på nu.
  Jag tycker att detta är mycket värre än att kalla nån för syndare.
  Tror du att detta kan leda till våld mot kristna?

 3. Kurt says:

  Och Göran om du tycker hennes uttalande är genomtänkt så är du verkligen en vekling med vinkling. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *