Dagen, denna underbara Dagen

Dagen skriver idag att Biskop Martin Lind inte kritiserar Ohlson för den bild hon tagit i en kyrka i Norrköping

Jag tycker det är lite gulligt nästan. Just att man att man skriver om att någon inte reagerar. Det är lite så man nästan kan tro att Dagen är ute efter Svenska Kyrkan på något sätt, men då vi alla vet vilken kärleksfull atomsfär som omgärdar allt som är besläktat med Pingströrelsen så är det ju självklart fel att tro något sådant.
Vad blir nästa steg Dagen?…
100 000 svenskar nöjda med sitt liv!
Statistiken rasar!

Puss på er Dagen, ni förgyller mitt liv

Bookmark the permalink.

6 Responses to Dagen, denna underbara Dagen

 1. Ja, det finns ju inget så frustrerande för auktoritetsberoende och -missbrukande än att auktoriteter inte gör som dom vill ;=)
  I det här fallet piskar Fru Olsson Wallin ordentligt.
  Ujamej!

 2. Kurt says:

  Martin Lind har problem. Det visar Dagen, och det är underbart!
  Undrar hur det kan komma sig att Martin Lind säger så, kan det vara att detta är politiskt korrekt, ja, så enkelt är det. Jag tror han är rädd.
  Han visar liksom du Göran, att det är skillnad på person och person, tro och tro, alla har inte lika värde, vissa får man hetsa mer än andra, och det är bara fint, tycker du.
  Walentin: Konstigt att du inte svarat på mina frågor angående hetsfotografen och hetstalaren mot kristna, sen länge, är dom jobbiga? Eller kan det vara samvetet som säger att det är ett problem vad hon sagt? Hoppas du kan svara, känns lite löjligt om du postar men inte vågar svara.

 3. Kurt says:

  Är en biskop mer än tjänaren?
  ”Vi är väldigt upprörda över detta, säger kyrkoherde Erik Lundqvist i Norrköping i vars kyrka bilden togs.”
  Sen att bilderna var planerade i smyg av RFSL och hetsfotografen. Det visar ju vilken GOOOOOOOD person man är när man måste ljuga för att få ta ett par bilder. Jag säger bara, hyckleri!

 4. Kurt beklagar om jag inte sitter vid datorn 24 timmar om dygnet
  Om du vill veta vad jag anser om hennes uttalande så står det väl redan i den inlägg jag skrev eller.
  Jag tycker hon gav Dagen en rättvis knäpp på näsan och de förtjänar inget annat.
  För övrigt har ingen sett bilderna i färdig form än, kanske bättre att vänta med att racka ner på dom tills dess. Vidare Kurt, hur var det med religionsfrihet och yttrandefrihet?

 5. Kurt says:

  Walentin: Jag sitter inte heller framför datan hela dagen, så om du inte sett så ser du dom snart. 🙂
  Jag ser ner på hennes uttalande, (och tittar man på hennes ecce homo utställning så kan man inte tänka sig att detta blir bra bilder här heller), som är värre än Green’s, sexuella abnormiteter är en cancersvulst på samhällskroppen, uttalande.
  Jag står helt fullt ut för yttrandefrihet och religionsfrihet!
  Men känns som om du och Göran, i alla fall i denna blogg, ni tänker, vi är förmer än ni andra som inte tycker som vi! Straffa bara dom som är emot ”oss” men inte dom som är för ”oss”!
  Hur kan du tycka det är rätt med hennes uttakanden men inte Åkes?

 6. Kurt says:

  Lägger in frågorna här så ser du dom och slipper leta.
  Walentin vad tycker du om hennes uttalande plus Bild, är det inte lika mycket “missaktning” som Greens uttalande om sexuella abnormiteter?
  “På den vänstra sidan om altargången sitter de som representerar homo, bi- och transpersoner. De på högra sidan ska föreställa de kristna som tycker homosexualitet är fel. – Med Hitler-hälsningen vill jag visa att deras otäcka åsikter hetsar lika mycket som nazisterna och deras retorik. När den extremt kristna högern talar om homosexuella så kunde det lika gärna vara nazister som talade, säger Elisabeth Ohlson Wallin.”
  Hon blandar ihop mig plus alla kristna som tror på Guds Ord, som det står i lagen, trosbekännelse, till att vara mördare av Judar, homosexuella, jehovas vittnen, cp skadade barn och vuxna, oliktänkande, zigenare och kristna som trodde på Guds Ord och inte ville göra hans sataniska gärningar, plus en del andra som jag inte kommer på nu.
  Jag tycker att detta är mycket värre än att kalla nån för syndare.
  Tror du att detta kan leda till våld mot kristna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *