Vårvinterväder

Dagbok 2 november / 30 Tishri

Vilken underbar dag de varit idag. Vädret har varot soligt och riktigt skönt. Det är verkligen varannandags väder just nu. Igår regna det som bara den och det var iskallt, och så detta idag.
Det känns skönt att vädret löpt amok, då kan vi lugna oss när vi vet att 40-talisterna lämnar spår efter sig.
Annars har jag inte gjort så vansinnigt mycket. Jag har försökt få tag i en läkare så jag får veta om jag får fortsatt sjukskrivning, men det är inte det lättaste att få tag i primärvården. Det är nästan, jag skriver bara nästan, så man kan tro att vårdcentralerna narras när de säger i telefonsvararen att det är för många samtal i kö.
Idag var jag på jobbet med Emma också, hon sökte timanställning där och fick det 🙂 Så nästa vecka ska hon gå bredvid mig på jobbet. HAHA, va hon ska få slita 😀 Jag tror Emma kommer passa in där, om inte annat så kommer hon förstå sen varför jag är som jag är 🙂
Kvällen vek jag för lite mysmat och film med Henke. Jag skrev en hel del också så jag känner mig nöjd med dagen.
Nu ska jag sova för att gå upp i ottan i morron och försöka ringa igen. Det är underbart med primärvård.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Vårvinterväder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *