Spamattack mot walentine.com

Natten mellan fredag och lördag drabbades walentine.com av en spamattack. Någon som uppenbart tycker om att citera kristna budskap lade på några timmar in över 600 inlägg i Uppropstråden. De kom från tre olika IP adresser, 67.79.102.28 , 207.63.100.163, 195.39.170.102 och dessa tre är nu bannade.
Jag har sparat inläggen och kommer i morgon anmäla dom till respektives abuses.
Detta är den allvarligaste formen hittils av attacker mot sidan sedan Uppropet lades upp. Det lär bli fler men än ger vi inte upp. Om någon har ett tips på vad man kan göra mot dessa *valfritt fult ord* så tas det tacksamt emot.
En trött
// Walentine Andersson

Bookmark the permalink.

8 Responses to Spamattack mot walentine.com

 1. Sia says:

  Stå på dig Walentine!!! Jag personligen är SÅ glad och Tacksam för att du driver den här frågan!!

 2. Germund Andersson says:

  Du kan nog tyvärr inte göra något annat än be för dessa rädda människor som flyr in i bittert hat.
  Vi är många fler som ger dig stöd, minns det!

 3. annika b says:

  Stå på dig! Du har tagit ett fint och värdefullt initiativ!

 4. Kurt says:

  Bra walentin, sätt dit dom bara!

 5. Kurt says:

  Walentine: Om det är hot mot dig så anmäl.

 6. Vi är med dig!
  Kämpa på!

 7. Välkommen till klubben, Walentine 🙂
  Oerhört bra att du är envis! Vi lever i ett så fantastiskt intolerant klimat i Sverige av idag, men debatten och media klarar som vanligt knappt av en fråga i taget. Idag är det token Åke och imorgon är det tyst.
  Hela den här smeten hänger ihop ganska väl. T.o.m. en bög som Dick Erixon tvekar inte att ställa sig på hetsarnas sida, oavsett om de heter Green eller något annat. Så länge de passar in den radikala högerns repressiva agenda, vill säga.
  Därför skall jag ta ett samlat grepp på hatet under den kommande veckan, Stort uppslaget! Det skall inte behöva vara så att man får motta telefonterror, dödshot och annan skit från hela världen bara för att man gjort en installation på ett museum, något som paret Dror Feiler och Gunilla Sköld Feiler drabbades av förra året. Inte heller skall man bli knuffad nerför en trappa för att man råkar jobba på det aktuella museet!
  Därför är det bra att ALLA som tror på tolerans och demokrati protesterar och protesterar HÖGT mot alla som angriper inbillade motståndare på ett eller annat sätt. Sedan må måltavlorna vara judar, muslimer, homosexuella, vänsterfolk eller vad som helst.
  Shoot, Walentine!!!
  Med bästa hälsningar
  Thomas Lindström – krigskronikan.com/blog/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *