Spamattack mot walentine.com

Natten mellan fredag och lördag drabbades walentine.com av en spamattack. Någon som uppenbart tycker om att citera kristna budskap lade på några timmar in över 600 inlägg i Uppropstråden. De kom från tre olika IP adresser, 67.79.102.28 , 207.63.100.163, 195.39.170.102 och dessa tre är nu bannade.
Jag har sparat inläggen och kommer i morgon anmäla dom till respektives abuses.
Detta är den allvarligaste formen hittils av attacker mot sidan sedan Uppropet lades upp. Det lär bli fler men än ger vi inte upp. Om någon har ett tips på vad man kan göra mot dessa *valfritt fult ord* så tas det tacksamt emot.
En trött
// Walentine Andersson

Bookmark the permalink.

8 Responses to Spamattack mot walentine.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *