Påven lägger ny skuld på homosexuella för AIDS

Katolska Kyrkans överhuvud Benedictus XVI meddelande dagen innan World AIDS Day att katolska kyrkan fortfarande är emot användade av kondomer. Han meddelande också att AIDS var en farlig sjukdom som bland annat kommit till på grund av den nya tidens sexualiteter. Om människor lever i förhållanden man och kvinna skulle sjukdomen kunna hindras, menar Påven.
Påven sade också att siffrorna när det gäller AIDS är alarmernade och att han sade att Katolska Kyrkan vill hjälpa offren för denna sjukdom.
Allt enligt 365gay.com
—————–
Jag brukar försöka att hålla en någorlunda nivå när jag skriver. Jag försöker också tänka att människor är olika och att man tycker olika.
Idag kan jag det inte därför låter jag hjärtat tala denna gång utan att blanda in moral och annat så får ni hata mig sen men jag är så förbannad nu så jag skakar…
Påven är en idiot. Av de mest förlegade halvruttna gamla gubbar de kunde hitta för att ersätta den gamla före detta gubben så tog dom denna?
Fy fan rent ut sagt! Fy Fy Fy.
Må det svärma gräshoppor över Vatikanen

Bookmark the permalink.

18 Responses to Påven lägger ny skuld på homosexuella för AIDS

 1. I ryssland finns en liknande kampanj (om man nu kan kalla påvens uttalande för kampanj) gällande aids samt att kondomer inte skyddar. tråkigt.

 2. De är fan inte kloka någon av dom. Sicka nötter 🙁

 3. Jag har från källan den klara, att den förre var hetero – tror det har med saken att göra…

 4. Pingback: Mickey J Barczyk

 5. Kurt says:

  Vissa Katoliker har gjort och sagt dumheter, som nu. Men inte bara dumheter. Kondomer skyddar det är ju klart, men det vet man ju hur det är med den användningen bland folk som byter sexpartner titt som tätt, gärna fulla med. Kondomen är inte grund problemet, det är ju givetvis att folk har sex med flera partners än någonsin.

 6. Mårten says:

  Ni som kallar påven ”idiot” är okunniga och dåligt pålästa. Det bästa botemedlet mot AIDS är att sluta ha sex med andra partner än den man lever med i ett livslångt förhållande. Ska det vara så svårt att förstå? Om man förespråkar kondomer så förespråkar man samtidigt den främsta källan till AIDS: promiskuöst levnadssätt. Då gör man sig till medskyldig till AIDS-spridningen.

 7. Och vilken del av vigselformuläret är det som skyddar mot HIV?
  Människor h a r sex. Det är verkligheten. Och en stor del av den verkligheten handlar om kön och könsmakt; sociala och ekonomiska orättvisor.
  Det botar Du inte med ett vigselformulär.

 8. Kurt says:

  Göran: Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Du menar att om man är gift och mannen och kvinnan bara har sex med varandra hela livet, så smittar dom andra med aids. Du tänker inte längre än din näsa räcker.
  Mårten har visat kärnan i poblemet, grundproblemet!

 9. sfish says:

  Den förre Påven hade i och för sig exakt samma grundvärderingar som dagens (dvs samma syn på preventivmedel, homosexualitet, krig, sex utanför äktenskapet osv osv osv osv). Så jag undrar; varför framställa dagens Påve som en avvikare när han verkligen inte är det? Och om något ska kännetecknas av avvikare så är det Svenska Kyrkan (som ju inte klarar av att hålla fast vid något längre; ”allt är relativt”).
  Förövrigt håller jag med Mårten och Kurt.

 10. ”Homosexuell livsstil har stora risker”
  Forskaren som uppmärksammade farorna med passiv rökning kommer med ny varning
  Kortare medellivslängd och ökad risk för svåra sjukdomar är några av konsekvenserna av homosexuell livsstil som dr Paul Cameron påvisat med sin forskning.
  Hans rön har använts i rättsliga tvister i USA, men också gett honom arga fiender.
  Publicerad 2006-01-23 10:51 i Världen Idag
  Paul Cameron drar sina slutsatser från ett 30-tal egna studier men också genom referenser till flera andra forskningsrapporter om homosexuell livsstil. Hans forskning visar att på kortlivade förhållanden, många sexualpartners och en förhöjd risk för våld inom förhållandet.
  Världen idag fick ett samtal med Cameron när han nyligen besökte Sverige.
  Här har forskningsrön som pekar mot en högre grad av pedofila övergrepp bland homosexuella väckt starka känslor. Dr Paul Cameron menar dock att ett sådant samband inte kan ignoreras. Han stöder sig framförallt på en offentlig studie om sexuella övergrepp på fosterbarn i delstaten Illinois. Studien bygger på data från 4 000-5 000 barn under perioden 1997-2002.
  – 270 av barnen hade blivit sexuellt utnyttjade av sina fosterföräldrar och i 34 procent av fallen hade övergreppen begåtts av en förälder som varit inblandad i homosexualitet, säger Paul Cameron.
  Slutsatsen om kortare livslängd för homosexuella stöder han dels på uppgifter hämtade från offentliga data om personer som lever i partnerskap i Danmark och Norge, dels från dödsannonser i amerikanska gay-tidningar.
  – Resultaten är nästan identiska. ”Gifta” homosexuella lever i genomsnitt 20 år mindre än gifta heterosexuella. Den kortare livslängden gäller både män och kvinnor.
  – Dessutom drabbas homosexuella män oftare av veneriska sjukdomar som HIV, Hepatit B och C. Många drabbas också tidigt, kanske redan i 35 årsåldern av cancerformer som andra drabbas av vid 60-80 år ålder. Så det finns något i livsstilen – jag vet inte exakt vad – som orsakar sjukdomar som för heterosexuella hör ihop med högre åldrar. Homosexuella män löper till exempel 20 gånger högre risk för ändtarmscancer. Bland både homosexuella kvinnor och män är dessutom graden av självmord, mord, överdoser och andra våldsamma dödsorsaker högre.
  Paul Camerons forskning åberopas ibland i offentliga sammanhang i USA, bland annat i rättsfall kring vårdnadstvister där ena parten varit homosexuell. Att han i sin forskning tagit sig an ett område av starka känslor och politisk laddning har också gett honom motståndare.
  Från de homosexuella grupperna har han blivit hatad för sitt arbete och Paul Cameron står i dag utanför det amerikanska psykologförbundet. I Sverige har den homosexuella lobbyorganisationen RFSL gjort skarpa utfall mot Camerons forskning.
  Men Paul Cameron låter sig inte skrämmas av kritiken. I slutet av 1960-talet varnade han som en av de första vetenskapsmännen för riskerna med passiv rökning. Många var skeptiska och Paul Cameron dårförklarades för sina upptäckter, men i dag är hans rön allmänt accepterade.
  Hans medicin för att komma till rätta med problemen med passiv rökning överraskade många.
  – Min teori var att det bästa sättet att minska tobaksrökning inte var att konfrontera rökare med bevis på att de förkortar sina liv, eller att de stinker, blir sjuka och mindre sexuellt attraktiva av rökningen. Om man vill stoppa något ska man istället gå fram indirekt, genom att först vända sig till icke-rökare. Till dem ska man säga: du skadas på grund av den rökande persons nöjen, säger han.
  Dr Paul Cameron tog fram bevis på att barn till passiva rökare verkade få mer akuta sjukdomar om de var nära rökare. Han visar också på den ökade risken för hjärt- och lungsjukdom bland vuxna som utsattes för passiv rökning.
  Paul Cameron pekar på dagens utveckling med ökade skatter på rökning, ett ökat socialt tryck på rökare att sluta och allt flera rökfria offentliga miljöer. Och han konstaterar att han fick rätt.
  – Många slutar därför att röka och antalet rökare sjunker långsamt i USA, säger han.
  På samma sätt menar han att samhället bör värna och stödja den heterosexuella samlevnaden.
  – Samhället behöver barn och måste satsa på de grupper som föder barn, säger han.
  Dr Paul Cameron blev filosofie doktor i social psykologi vid universitetet i Colorado 1966. Efter hand blev han alltmer engagerad i homosexfrågan och grundade Family Research Institute som aktivt tar fram och sammanställer forskning på området. Materialet har tagits emot tacksamt av många i USA och utomlands, men i vissa kretsar har forskningen alltså väckt kritik och hat.
  I botten finns en ovilja att lyssna på något som strider mot tesen om jämställdhet mellan sexuella läggningar, menar dr Cameron.
  – För att skydda detta värde är man till och med beredd att ignorera den empiriska verkligheten. I den västerländska civilisationen håller ropet på jämställdhet på att slå sönder varje annan hänsyn. Jag tycker att det är allvarligt.

 11. Walentine says:

  Lennart, va lustigt att detta är från världen idag!
  Vilken chock jag fick.
  Du borde istället fundera på varför självmord är högre bland homosexuella.
  Kanske kan det bero på människor som dig och tidningar som världen idag?

 12. Walentine, jag tycker du gör det lite för lätt för dig. Självmorden beror inte på människors inställning till homosexualitet utan på själva den homosexuella livsstilen i sig.
  Det är istället sanningsfobin hos gaylobbyn som vill framställa homosex som något normalt som är problemet. Alltså självbedrägeri.

 13. Walentine says:

  Lennart, varför är vissa kristna så enormt sexfixerade? Är det ett utlopp för inre drömmar som kommer fram?
  Det är sex hit och sex dit.
  Kanske kommer som en chock för dig Lennart men jag ser mig inte som en HBT människa för att jag tänder på penisar.
  Och vad är den homosexuella livsstilen?
  Jag arbetar inom vården, klär mig i jeans och t-shirt och jag gillar vissa låtar med Metallica.
  Är det en homosexuell livsstil?

 14. Walentine says:

  Eller föresten Lennart, du behöver inte svara.
  På domens dag lär både du och jag få stå till svars. Jag i mitt fall då för att jag är bög, du i ditt fall för att Gud är nog förbannat trött på att sådana som du lägger ner så mycket tid på en sån skitsak som homosexualitet medan jorden svämmar över i andra problem.
  PRIDE! på dig

 15. Vill man komma åt Aids-problematiken ska man nog snarare angripa prostitutionen. Det här är ett gammalt trick som jag förstår kommer upp med jämna mellanrum. Mytbildning och osanningar.
  Stå på dig, Walle, och BRA att du inte tar åt dig.

 16. Du är helt klart sanningsfobiker, Wallentine! Fortsätt så!

 17. Walentine says:

  Ja just det lennart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *