Hets mot folkgrupp???


Nu är det äntligen bevisat! Invandrarfamiljer som kommer hit får sina barn att bli apatiska så att dom sedan kan lura till sig en plats i det svenska samhället! Jag visste det!
Såna är dom, invandrarna. Värst är ju araberna. Ingen annan människogrupp står för så mycket jävelskap i samhället som dom.
De flesta av dom är ju ändå självmordsbombare och mördare. Jag vågar knappt tänka på hur det går till hemma i de där familjerna egentligen. Sjukdomar har dom också, mycket av det beror ju på att de gifter sig med varandra.
Det är banne mig på tiden att svenska myndigheter inser för en gång för alla hur dessa människor är. Vi kan inte ha ett land med såna i. Det kommer att betyda undergång och förgörelse av det svenska samhälle vi alla älskar så mycket. Det finns ju inte en msulim idag som inte föds till terrorist.
Texten ovan ganska lätt kunna klassas som hets mot folkgrupp, eller hur?
Jag var ute igår på stan och såg två män kyssa varandra. I mig blommade ett enormt förakt mot dessa människor upp. Hur kan dom? Hur kan dom så öppet stå och visa upp sina perverterade beteenden?
Jag blev så arg när jag såg dom. För fan! Det skapades en man och en kvinna av en anledning, och den var INTE att sådana djur ska kunna stå och bete sig vidrigt överallt.
De är fanimej som cancer på mänskligheten de där. Har vi inte drabbats tillräckligt av ondska på grund av sådana? Räcker det inte med att de jävlarna spred AIDS så att det drabbade oss normala hyggliga människor, nu ska dom stå och visa det öppet också!
Det är så man vill spy.
Även texten du nyss läste skulle klassas som hets mot folkgrupp om någon yttrade sig så öppet.
Låt oss besöka den lilla församlingen Pilgrimsfolket. Denna lilla grupp av människor befinner sig i Skåne och leds av Nils Alvar Ekstén. En del av er vet redan vem denna man är. I slutet på 90-talet blev Ekstén känd för sina yttringar om homosexuella, en grupp människor Ekstén inte tycker om direkt. Numer har han vidgat sina vyer till att också ha vissa synpunkter på muslimer.
Jag råkade titta i hans gästbok igår och jag väljer att klippa in här vad han skrivit då. Du hittar sidan detta stod på HÄR! (OBS Du måste ha Internet Explorer för att kunna se den sidan)
NU så har det kommit fram det som vi misstänkt hela tiden.
”Flyktingföräldrar gör sina barn apatiska”

Migrationsverket polisanmäler ett tiotal fall: Minst två barn var förgiftade
Vissa flyktingföräldrar gör sina barn apatiska för att få stanna i Sverige.
Det hävdar Migrationsverket som nu polisanmäler ett tiotal fall.
Annica Ring arbetar på Migrationsverkets mottagningsenhet 3 som handlägger de apatiska flyktingbarnen i Stockholm.
Hon är kritisk mot både socialtjänsten och vårdpersonal som inte agerar när det finns misstanke om brott mot de apatiska barnen, uppger Svenska Dagbladet.
Mina kommentarer
Jag har aldrig trott på teorin att barnen skulle göra det som påståtts, och leva under det tillståndet vecka efter vecka, och månad efter månad dygnet runt, utan det måste vara någon annan faktor ifrån föräldrarna allt för att manipulera Svenska folket så de skulle tycka synd om dem, och ömka sig över dem.
Och de har lyckats grundligt t.o.m. Sveriges Kristna så de har krävt allmän Amnesti för gömda flyktingarna.
Och myndigheterna har blundat för anmälningarna och varningarna allt enl. media inatt.
Och så sker det gång på gång.
Svenska folket och politikerna är blåögda, naiva och dumma inkl. mängder av Kristna så de inte ser verkligheten och faran.
Tag för exempel Muslimerna i Sverige som utgör en mycket stor fara för vårt land.
Det som vi varnat för i 30 års tid börjar man att tala om nu t.o.m. ifrån Nalin Pekgül som bekräftat det som vi sagt i 30 års tid, och blivit stämplad såsom rasister, främlings fientliga etc.
Och de Kristna och övriga av Svenska folket har skyddad åtskilliga Muslimer till att få stanna i Sverige trots att dem inte haft skäl att få stanna.
Och titta på hur det är i Europa och Nordiska länderna p.g.a. att man tagit in kreti och pleti.
NU måste vi sätta stopp för att vara naiva, blåögda och manipulerade när det gäller Muslimerna och Muslimska asylsökande innan det är försent.
SE vad muslimerna gör emot de Kristna i Mellersta Österns länder inkl. på Västbanken (Samarien)
LÄNGE LEVE SKYDDSMUREN som Israels regering byggt som skyddat åtskilliga TIO tusen tals medmänniskor ifrån Självmordsbombare och Terrorister.

Så här kan Nils Alvar Ekstén skriva tycker han, för han har Gud med sig i sitt korståg mot muslimerna.
Han skriver på andra ställen på sajten:
NU har vi skett åter igen att det som Herren talade till mig profetiskt i.o.m. Tsunami händelsen att det var inte en enbar händelse som som drabbat Sverige och Svenskarna. Mycket kort tid så kom orkanen över Sverige, och sedan så har det varit Engtland, och nu senast Egypten som drabbade Svenskar, och Sverige indirekt. Och det som hänt i bl.a. England och Egypten är INTE slutet av tragiska händelser p.g.a. Sveriges Regering och Riksdags agerande och beslut i strid mot Bibeln i allmänhet, men Sveriges Kristna i synnerhet som blivit allt mer och mer Världs tillvända, liberala, flumiga, populistiska etc. Och det som hänt med Tsunami, Orkanen över Sverige, och nu senast i England och Egypten som kommer att drabba Sverige och Sveriges befolkning p.g.a. att man bl.a. vänt Herren och Guds Heliga ord och vilja ryggen, men också p.g.a. hur vi agerar emot Israel och det Israeliska folket på Israels gränser enl. Guds Heliga ord, men också mot Israeliska folket internationellt på olika sätt.
Och det finns mycket stor risk för att det som hänt i bl.a. England och Egypten kommer att hända i Sverige bl.a. p.g.a. att Sveriges Regering och Riksdag är så totalt flata när det gäller Muslimska grupper så man t.o.m. ger Muslimska Terrorister fritt fram att bo och verka i Sverige.
Till Sveriges Kristna, Regering och Riksdag etc.
VAKNA UPP EMOT bl.a. SYNDEN och MUSLIMERNA och ISLAM innan det är försent.

Ja vi kan på herr Ekstén sida också lära oss att människor i Palestina blir döva på grund av att familjemedlemmar gifter sig med varandra.
Herr Ekstén tycker inte om muslimer, om detta undgått någon. Medan han hävdar att han hjälper andra människor som romer t.ex. så har han helt och hållet gått in för att kasta smuts på alla muslimer som finns. De är helt enkelt onda av naturen, och Islam är rent livsfarligt.
En ensam Herr Ekstén och en församling som Pilgrimsfolket är inte farligt, men bildar dom fler och växer blir dom farliga. För de sprider hat, gömt i ett vackert skimmer av en Gud som de följer lite som de vill. Över hela hans sida är det ”Vi tackar Herren” och ”Herren hit och Herren dit”. Skulle jag ha varit kristen skulle jag på ren svenska ha blivit asförbannad om någon använde Herren som en ursäkt för att sprida sin propaganda emot muslimer, som är tavlan ämnad för prickskytte i det här fallet.
Sen då, då har vi bögarna och där finns ju alltid allas vår hjälte Åke Green…
När du läser detta är det säkert redan klart om Green blev frikänd. Blev han dömd av HD så kommer han att överklaga till europadomstolen har han sagt, och självklart måste Åke Green göra detta. För han har en stor skara beundrade bakom sig som älskar honom och dyrkar honom. Åke Green har blivit en guldkalv.
Jag hoppas bara att det tunna lager med guld som skimrar omkring honom snart ramlar av, och att den verkligen Åke Green kommer fram. En man som avskyr homosexuella och som trodde/visste att man genom att hålla i en bibel kan säga vilket smörja som helst för att få sin åsikt framförd.
Religionsfrihet mot Het mot folkgrupp? Vissa säger att den sida som förlorar kommer att göra ”motståndarens” lag helt värdelös. Det jag undrar är…
Om Green vinner målet, betyder det då att nazister borde blir religiösa och helt enkelt göra Hitler till sin Gud. Gör dom det kan de ju sprida sin dynga sen utan problem och sedan hänvisa till religionen. De kan springa med sina hakors och de kan uttala sig precis hur de vill.
Nej men Walle, nu får du ge dig!, säger många nu. Inte kan du jämföra kristendom med nazism.
Nej, svarar jag då. Det gör jag inte heller. För Åke Green är banne mig inte mer kristen än vad jag är. Han, liksom så många andra, använder Den heliga skrift till sina egna syften. Att slå ner, förödmjuka och förnedra anda människor.
Därför kan han stå och kalla homosexuella för cancersvulster, och därför kan han stå och LJUGA om AIDS. För han får det, för det är religionsfrihet! Han vet att han inte hittar belägg i sin Bibel, men han vet också att han genom predikningar som den som nu är i HD vinner respekt från många. Respekt och en upphöjdhet, och vips får han en staty av Fred Phelps.
Det som är mest synd i hela detta fall är att alla förlorar oavsett hur det kommer gå. Vinner Åke Green kommer lagen om hets mot folkgrupp visa sig vara helt värdelös mot en grupp människor som mer än några just nu sprider sin dynga om homosexuella. Förlorar Green kommer de som följer honom att bli än mer aggressiva och irriterade mot svenska samhället och mot de homosexuella i synnerhet. Dessutom kommer Åke Green bli, Gud bevare oss, en martyr.
Undra om han tänkte på vad han startade när han stod där i den lilla församlingssalen. Jag skulle gärna vilja träffa Åke Green. Sitta ner och ta en kopp kaffe med honom. Fråga honom om en del saker. Fråga om hans syn på Gud, på Jesus och på kärlek. Sen skulle jag vilja ställa en för mig viktig fråga…
Jo Åke, Jag har överlevt cancer i ett flertal omgångar, och jag har dessutom förlorat en person jag älskade väldigt mycket i samma sjukdom. Med vilken rätt Åke har du att stå och döma mig? Vilken rätt har du Åke att jämföra mig med sjukdomen som tog min älskade flickväns liv? Dessutom tog samma sjuk det liv hon bar inom sig Åke. Samma sjukdom gjorde mig steril och den har förstört både min lever, njurar och andra organ
Anser du att människor som jag är detsamma som denna sjukdom?
Jag kommer att skriva detta många gånger på denna sajt…
Det är på tiden att de kristna tar tillbaka sin tro. Jesus har inget med vare sig Pilgrimsfolket eller Åke Green att göra. Den Jesus kristna tror på är en kärleksfull man. Ingenting i det som de 2 ovanstående tillsammans med andra jämlika predikar om är kärleksfullt. Det är ondska förklätt i gråhåriga farbröder med glasögonen som kan se sorgsna ut i TV.
Folk lämnar just nu Svenska Kyrkan. Många gör det på grund av uttalanden som Greens och Kalins prästuppror. Det är synd, för dom är inte Svenska Kyrkan. Det är just det som måste komma fram. Kanske borde KG Hammar som sista sak innan han lämnar posten som ärkebiskop anställa en PR firma som kan hjälpa kyrkan med detta. Det glada budskapet kanske skulle behöva en skjuts framåt med hjälp av lite bra PR
Det ska vara frivilligt att vara med i SK men då måste ju folk lära sig att se skillnad. Det är helt enkelt för tyst från alla som vill göra SK modern och folklig.
Jo en sak till:
Kanske är det bäst att poängtera att jag inte delar åsikten om muslimerna. Fast skulle jag ha gjort det skulle jag ju självklart inte ha skrivit som jag gjorde. Jag hade bara slängt in ordet Gud ibland, för då blir det legitimt enligt vissa.
Halleluja

Bookmark the permalink.

8 Responses to Hets mot folkgrupp???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *