Hets mot folkgrupp???


Nu är det äntligen bevisat! Invandrarfamiljer som kommer hit får sina barn att bli apatiska så att dom sedan kan lura till sig en plats i det svenska samhället! Jag visste det!
Såna är dom, invandrarna. Värst är ju araberna. Ingen annan människogrupp står för så mycket jävelskap i samhället som dom.
De flesta av dom är ju ändå självmordsbombare och mördare. Jag vågar knappt tänka på hur det går till hemma i de där familjerna egentligen. Sjukdomar har dom också, mycket av det beror ju på att de gifter sig med varandra.
Det är banne mig på tiden att svenska myndigheter inser för en gång för alla hur dessa människor är. Vi kan inte ha ett land med såna i. Det kommer att betyda undergång och förgörelse av det svenska samhälle vi alla älskar så mycket. Det finns ju inte en msulim idag som inte föds till terrorist.
Texten ovan ganska lätt kunna klassas som hets mot folkgrupp, eller hur?
Jag var ute igår på stan och såg två män kyssa varandra. I mig blommade ett enormt förakt mot dessa människor upp. Hur kan dom? Hur kan dom så öppet stå och visa upp sina perverterade beteenden?
Jag blev så arg när jag såg dom. För fan! Det skapades en man och en kvinna av en anledning, och den var INTE att sådana djur ska kunna stå och bete sig vidrigt överallt.
De är fanimej som cancer på mänskligheten de där. Har vi inte drabbats tillräckligt av ondska på grund av sådana? Räcker det inte med att de jävlarna spred AIDS så att det drabbade oss normala hyggliga människor, nu ska dom stå och visa det öppet också!
Det är så man vill spy.
Även texten du nyss läste skulle klassas som hets mot folkgrupp om någon yttrade sig så öppet.
Låt oss besöka den lilla församlingen Pilgrimsfolket. Denna lilla grupp av människor befinner sig i Skåne och leds av Nils Alvar Ekstén. En del av er vet redan vem denna man är. I slutet på 90-talet blev Ekstén känd för sina yttringar om homosexuella, en grupp människor Ekstén inte tycker om direkt. Numer har han vidgat sina vyer till att också ha vissa synpunkter på muslimer.
Jag råkade titta i hans gästbok igår och jag väljer att klippa in här vad han skrivit då. Du hittar sidan detta stod på HÄR! (OBS Du måste ha Internet Explorer för att kunna se den sidan)
NU så har det kommit fram det som vi misstänkt hela tiden.
”Flyktingföräldrar gör sina barn apatiska”

Migrationsverket polisanmäler ett tiotal fall: Minst två barn var förgiftade
Vissa flyktingföräldrar gör sina barn apatiska för att få stanna i Sverige.
Det hävdar Migrationsverket som nu polisanmäler ett tiotal fall.
Annica Ring arbetar på Migrationsverkets mottagningsenhet 3 som handlägger de apatiska flyktingbarnen i Stockholm.
Hon är kritisk mot både socialtjänsten och vårdpersonal som inte agerar när det finns misstanke om brott mot de apatiska barnen, uppger Svenska Dagbladet.
Mina kommentarer
Jag har aldrig trott på teorin att barnen skulle göra det som påståtts, och leva under det tillståndet vecka efter vecka, och månad efter månad dygnet runt, utan det måste vara någon annan faktor ifrån föräldrarna allt för att manipulera Svenska folket så de skulle tycka synd om dem, och ömka sig över dem.
Och de har lyckats grundligt t.o.m. Sveriges Kristna så de har krävt allmän Amnesti för gömda flyktingarna.
Och myndigheterna har blundat för anmälningarna och varningarna allt enl. media inatt.
Och så sker det gång på gång.
Svenska folket och politikerna är blåögda, naiva och dumma inkl. mängder av Kristna så de inte ser verkligheten och faran.
Tag för exempel Muslimerna i Sverige som utgör en mycket stor fara för vårt land.
Det som vi varnat för i 30 års tid börjar man att tala om nu t.o.m. ifrån Nalin Pekgül som bekräftat det som vi sagt i 30 års tid, och blivit stämplad såsom rasister, främlings fientliga etc.
Och de Kristna och övriga av Svenska folket har skyddad åtskilliga Muslimer till att få stanna i Sverige trots att dem inte haft skäl att få stanna.
Och titta på hur det är i Europa och Nordiska länderna p.g.a. att man tagit in kreti och pleti.
NU måste vi sätta stopp för att vara naiva, blåögda och manipulerade när det gäller Muslimerna och Muslimska asylsökande innan det är försent.
SE vad muslimerna gör emot de Kristna i Mellersta Österns länder inkl. på Västbanken (Samarien)
LÄNGE LEVE SKYDDSMUREN som Israels regering byggt som skyddat åtskilliga TIO tusen tals medmänniskor ifrån Självmordsbombare och Terrorister.

Så här kan Nils Alvar Ekstén skriva tycker han, för han har Gud med sig i sitt korståg mot muslimerna.
Han skriver på andra ställen på sajten:
NU har vi skett åter igen att det som Herren talade till mig profetiskt i.o.m. Tsunami händelsen att det var inte en enbar händelse som som drabbat Sverige och Svenskarna. Mycket kort tid så kom orkanen över Sverige, och sedan så har det varit Engtland, och nu senast Egypten som drabbade Svenskar, och Sverige indirekt. Och det som hänt i bl.a. England och Egypten är INTE slutet av tragiska händelser p.g.a. Sveriges Regering och Riksdags agerande och beslut i strid mot Bibeln i allmänhet, men Sveriges Kristna i synnerhet som blivit allt mer och mer Världs tillvända, liberala, flumiga, populistiska etc. Och det som hänt med Tsunami, Orkanen över Sverige, och nu senast i England och Egypten som kommer att drabba Sverige och Sveriges befolkning p.g.a. att man bl.a. vänt Herren och Guds Heliga ord och vilja ryggen, men också p.g.a. hur vi agerar emot Israel och det Israeliska folket på Israels gränser enl. Guds Heliga ord, men också mot Israeliska folket internationellt på olika sätt.
Och det finns mycket stor risk för att det som hänt i bl.a. England och Egypten kommer att hända i Sverige bl.a. p.g.a. att Sveriges Regering och Riksdag är så totalt flata när det gäller Muslimska grupper så man t.o.m. ger Muslimska Terrorister fritt fram att bo och verka i Sverige.
Till Sveriges Kristna, Regering och Riksdag etc.
VAKNA UPP EMOT bl.a. SYNDEN och MUSLIMERNA och ISLAM innan det är försent.

Ja vi kan på herr Ekstén sida också lära oss att människor i Palestina blir döva på grund av att familjemedlemmar gifter sig med varandra.
Herr Ekstén tycker inte om muslimer, om detta undgått någon. Medan han hävdar att han hjälper andra människor som romer t.ex. så har han helt och hållet gått in för att kasta smuts på alla muslimer som finns. De är helt enkelt onda av naturen, och Islam är rent livsfarligt.
En ensam Herr Ekstén och en församling som Pilgrimsfolket är inte farligt, men bildar dom fler och växer blir dom farliga. För de sprider hat, gömt i ett vackert skimmer av en Gud som de följer lite som de vill. Över hela hans sida är det ”Vi tackar Herren” och ”Herren hit och Herren dit”. Skulle jag ha varit kristen skulle jag på ren svenska ha blivit asförbannad om någon använde Herren som en ursäkt för att sprida sin propaganda emot muslimer, som är tavlan ämnad för prickskytte i det här fallet.
Sen då, då har vi bögarna och där finns ju alltid allas vår hjälte Åke Green…
När du läser detta är det säkert redan klart om Green blev frikänd. Blev han dömd av HD så kommer han att överklaga till europadomstolen har han sagt, och självklart måste Åke Green göra detta. För han har en stor skara beundrade bakom sig som älskar honom och dyrkar honom. Åke Green har blivit en guldkalv.
Jag hoppas bara att det tunna lager med guld som skimrar omkring honom snart ramlar av, och att den verkligen Åke Green kommer fram. En man som avskyr homosexuella och som trodde/visste att man genom att hålla i en bibel kan säga vilket smörja som helst för att få sin åsikt framförd.
Religionsfrihet mot Het mot folkgrupp? Vissa säger att den sida som förlorar kommer att göra ”motståndarens” lag helt värdelös. Det jag undrar är…
Om Green vinner målet, betyder det då att nazister borde blir religiösa och helt enkelt göra Hitler till sin Gud. Gör dom det kan de ju sprida sin dynga sen utan problem och sedan hänvisa till religionen. De kan springa med sina hakors och de kan uttala sig precis hur de vill.
Nej men Walle, nu får du ge dig!, säger många nu. Inte kan du jämföra kristendom med nazism.
Nej, svarar jag då. Det gör jag inte heller. För Åke Green är banne mig inte mer kristen än vad jag är. Han, liksom så många andra, använder Den heliga skrift till sina egna syften. Att slå ner, förödmjuka och förnedra anda människor.
Därför kan han stå och kalla homosexuella för cancersvulster, och därför kan han stå och LJUGA om AIDS. För han får det, för det är religionsfrihet! Han vet att han inte hittar belägg i sin Bibel, men han vet också att han genom predikningar som den som nu är i HD vinner respekt från många. Respekt och en upphöjdhet, och vips får han en staty av Fred Phelps.
Det som är mest synd i hela detta fall är att alla förlorar oavsett hur det kommer gå. Vinner Åke Green kommer lagen om hets mot folkgrupp visa sig vara helt värdelös mot en grupp människor som mer än några just nu sprider sin dynga om homosexuella. Förlorar Green kommer de som följer honom att bli än mer aggressiva och irriterade mot svenska samhället och mot de homosexuella i synnerhet. Dessutom kommer Åke Green bli, Gud bevare oss, en martyr.
Undra om han tänkte på vad han startade när han stod där i den lilla församlingssalen. Jag skulle gärna vilja träffa Åke Green. Sitta ner och ta en kopp kaffe med honom. Fråga honom om en del saker. Fråga om hans syn på Gud, på Jesus och på kärlek. Sen skulle jag vilja ställa en för mig viktig fråga…
Jo Åke, Jag har överlevt cancer i ett flertal omgångar, och jag har dessutom förlorat en person jag älskade väldigt mycket i samma sjukdom. Med vilken rätt Åke har du att stå och döma mig? Vilken rätt har du Åke att jämföra mig med sjukdomen som tog min älskade flickväns liv? Dessutom tog samma sjuk det liv hon bar inom sig Åke. Samma sjukdom gjorde mig steril och den har förstört både min lever, njurar och andra organ
Anser du att människor som jag är detsamma som denna sjukdom?
Jag kommer att skriva detta många gånger på denna sajt…
Det är på tiden att de kristna tar tillbaka sin tro. Jesus har inget med vare sig Pilgrimsfolket eller Åke Green att göra. Den Jesus kristna tror på är en kärleksfull man. Ingenting i det som de 2 ovanstående tillsammans med andra jämlika predikar om är kärleksfullt. Det är ondska förklätt i gråhåriga farbröder med glasögonen som kan se sorgsna ut i TV.
Folk lämnar just nu Svenska Kyrkan. Många gör det på grund av uttalanden som Greens och Kalins prästuppror. Det är synd, för dom är inte Svenska Kyrkan. Det är just det som måste komma fram. Kanske borde KG Hammar som sista sak innan han lämnar posten som ärkebiskop anställa en PR firma som kan hjälpa kyrkan med detta. Det glada budskapet kanske skulle behöva en skjuts framåt med hjälp av lite bra PR
Det ska vara frivilligt att vara med i SK men då måste ju folk lära sig att se skillnad. Det är helt enkelt för tyst från alla som vill göra SK modern och folklig.
Jo en sak till:
Kanske är det bäst att poängtera att jag inte delar åsikten om muslimerna. Fast skulle jag ha gjort det skulle jag ju självklart inte ha skrivit som jag gjorde. Jag hade bara slängt in ordet Gud ibland, för då blir det legitimt enligt vissa.
Halleluja

Bookmark the permalink.

8 Responses to Hets mot folkgrupp???

 1. Fredskronk says:

  Som kristen är jag fruktansvärt upprörd över att folk använder Bibeln på det sätt de gör. Jag frågar mig själv, och i mina böner också Gud, hur detta kan tillåtas. Hittils har jag inte funnit något svar, tyvärr.
  Du gör ett grymt jobb Walle! Keep it going!

 2. lisa says:

  jag har försökt förstå green och hans likar. vad det är egentligen som får dem att känna och tycka så som de gör. men hur mycket de än säger att det är guds kärlek som driver dem, kan jag inte se något annat än hat.

 3. Kurt says:

  Walentin: Så du tycker det är bra med att homosexulella ska dödas enligt koranen, att det predikas i moskeérna här i sverige och att en åklagaren lade ner ett fall i stockholm?
  Tycker det låter hemskt att du tycker det är rätt, men att det är fel att säga att nån är syndare.
  Om du inte vet vad koranen säger om vad man ska göra om man lämnar islam, byter religion, är kristen eller jude, homosexuell osv, så är det bara att ta och läsa i koranen vad muhammed lär.
  Det islamska forskningscentrat i Göteborg skriver om ”den sanna religionen” ”Avfall från Islam är en allvarlig synd som bestraffas med döden. En person som avfaller från Islam förnekar sanningen efter att ha lärt känna den och förtjänar därför inte livet och förlorar anledningen till sin existens.”
  Ett av tusentals exempel från en muslimsk sida på internet kommer här. ”Bröder och systrar i Islam, det finns många som glömt att judarna och de kristna är de största fienderna till Islam. Allah har beordrat Muslimerna att strida mot dem. Fånga dem och bind dem, slå dem och döda dem uppmanar Allah oss i Koranen. Allah säger också att Muslimerna skall strida mot dem som finns närmast och låt dem finna hårdhet i er, vad betyder annars detta? Och om Allah beordrar Muslimerna att slåss mot dem fast de är i sina egna länder, hur kan du då låta dem få vara i det Heliga landet?”
  Men visst det är inte bara muslimer som blivit kristna som blir dödade i mellanöstern, men koranen säger att kristna och judar ska dödas i vilket fall som helst.
  Hatar jag då muslimerna, Nej.
  Tycker du inte detta som står här ovan är hets mot folkgrupp, du som kämpar emot sådant?
  Det finns forskning som visar att homosexuella spridit hiv, aids, precis som det finnas forskning att dom inte har gjort det. Det finns forskning om att homosexualitet är ett val man gör, precis som det finns forskning att det inte är det, utan att man föds till det. (en här i din blogg blev homo enligt egen utsago vid 25års ålder)
  Vilka är svenska kyrkan enligt dig, dom som inte vill följa Bibeln, är det dom Jesus är med? Var det inte så att Jesus hjälpte dom utsatta att komma ifrån synden?
  Vilka dyrkar Åke Green? Vart har du fått det ifrån, är det inte ett eget påhitt? Menar du att man dyrkar nån om man håller med en person? Dyrkar du KG Hammar, dyrkar dom som skriver att det du säger är rätt, dig??
  Dom små ”hets mot folkgrupp” som du skrev, vad är det, vem som helst kan skriva sådana om vilken folkgrupp som helst men blir dom sanna då, och kan man utpeka alla med dom, nej det är klart att man inte kan.
  Vad tycker du om folk som blir oroliga att psykmottagningar ska byggas i ens närområde och skriver protestlistor och försöker stoppa det, tex den aktuella i Olofstorp, är det hets mot folkgrupp?
  Värför skriver du inte om det lesbiska par som hånglade i en restaurang där barnfamiljer satt och åt, fick mer skadestånd än folk som blivit våldtagna, sexuellt utnyttjade sen barnsben, sönderslagna och rånade osv, är det rimligt?
  Visst det stödjer din och andras kamp mot, om, ”hets mot folkgrupp”, men allvarligt, tycker du att det är bra?

 4. Kurt:
  Ja jag tycker fanimej att det är hets mot folkgrupp för att människor bråkar om en psykmottagning. Att människorna i Billdal skulle göra det kom ju inte som en chock. Det har ju hänt innan att Billdalsborna helst av allt vill stå helt utanför samhällets ansvar. Någonstans måste vi väl ta hand om våra sjuka? Eller ska dom avrättas.
  Jag blir alltid lika förbannad när människor bråkar om sånt här. Folk får väl bosätta sig på någon kobbe då om de är så rädda för allt och alla.
  Ja jag dyrkar KG Hammar, han är det bästa som hänt Svenska Kyrkan! Hans liberala synsätt har gjort att Svenska Kyrkan kommer överleva, vilket ganska många är tacksamma över. Han vågar utmana och han vågar ifrågasätta gamla värderingar. Ja, hans sätt påminner mycket om en jag hört talas om.
  När det gäller Åke Green så visst tusan har han människor som dyrkar honom. Det är väl bara att titta på vissa frireligiösa grupper som kommer explodera på tisdag om Green blir dömnd. Det är dessa grupper som anser att de har rätten att kunna gömma sig bakom Bibel, Gud och Jesus och sedan yttra sig hur de vill.
  Sen Kurt tycker jag det är rent barnsligt av dig att dra in lagarna i Koranen. Bibeln är väl inte helt utan lagar där dödas, synd, styggelse och allt vad det är nämns hela tiden.
  Du nämner inte någonstans Kurt om den muslimska grupp som faktiskt är väldigt OK. Som firar muslimska högtider men som inte är fanatiska.
  Vi svenskar har för övrigt väldigt mycket att lära oss av deras synsätt.
  Eller kanske står Kristendomen helt utan ansvar när de gäller döda andra i Guds namn?
  Nej Kurt jag tycker inte det är rätt att de fick mer skadestånd än våldtagna. Det är inte det enda som är sjukt i det svenska rättsamhället.
  Sen var inte mitt inlägg Kurt en genomgång av ALLT som skett som rör homosexuella. Det var ett ifrågasättande om man med Gud kan sprida hat, när man inte kan göra det utan.
  När det sedan gäller AIDS så visst, det finns homosexuella som spridit AIDS men AIDS kommer inte från de homosexuella. Något även du borde veta om Kurt.
  Enligt forskare som Lars O. Kallings som bland annat skrivit boken Den yttersta plågan så har AIDS funnits i någon form sedan 30-talet och man börjar nu allt mer tillförlita sig på den teorin att den kommit till människan från chimpanserna från början.

 5. Kurt says:

  Walentin: Jag håller med dig att någonstans måste psyksjuka få behandling, det är ju självklart. Men jag tycker ändå att folk har rätt till att säga sin mening i denna fråga också. Det finns ju ändå ett par, i detta år, om väldigt hemska fall med psyksjuka som har rymt och gjort en hel del hemskheter mot barn. När man har barn så vill man skydda dom till varje pris, så det handlar inte om att man är rädd för allt och alla och absolut inte hets mot folkgrupp. Det har du förståelse för tror jag.
  KG Hammar är i min mening den som gjort allt värre i kyrkan och fått dom som inte har haft en stark tro att falla. Hans synsätt har, tvärtemot vad du säger, fått svenska kyrkan att tappa folk, det är väl ändå folket som gör kyrkan. Ja, hans sätt påminner mycket om ormen i edenslustgård som fick adam och eva att synda.
  Visa mig en som är kristen och dyrkar Green, kanske du tror det för att du dyrkar KG? Jag har väldigt svårt att få det att gå ihop att en kristen skulle dyrka nån annan än Gud. Du kan inte mena att dyrka nån är att man tycker lika som nån annan, då är det inte bra. Det är ändå så att om han blir fälld så är yttrandefriheten begränsad och därmed också religionsfriheten, är det då konstigt om folk kommer att protestera om han blir dömd? Nej, det tycker jag inte, det är det viktigaste som finns i ett demokratisktsamhälle att få säga sin mening, och ja även ifall nån tar illa vid sig. Det finns så många som har bott i kommunistiska länder som är rädda för vad som händer i sverige idag, kontrollen över människor ökar och friheten att säga vad man vill, precis det demokratin har varit emot. Gömmer sig Åke bakom Bibeln, nja snarare ”gömmer, gömde” han sig bakom grundlagarna.
  Men jag vill fråga dig igen, vilka är svenska kyrkan enligt dig, dom som inte vill följa Bibeln, är det dom Jesus är med? Var det inte så att Jesus hjälpte dom utsatta att komma ifrån synden?
  Jasså du tycker det var barnsligt av mig att ta upp vad som sägs i moskeérna i sverige, om lagarna dom ska följa? Ja du, du tog upp om muslimer i dina artiklar här men jag vill inte kalla dig för barnslig eller andra namn, men det är väldig dumt när du tar upp lagarna i GT, när du redan vet att det är Jesus Ord vi ska följa.
  Att låta domen om död vara till han på domedagen, ingen ska döda nån, kristendomen säger inte att vi ska göra det, det vet du väl! Jag kanske skulle sagt att det finns goda muslimer som inte följer koranen mer än som en tradition, så givetvis pratar jag inte om dom utan dom som följer koranen och predikar och tycker det jag skrev. Vad tycker du att vi har mycket att lära av muslimernas synsätt?
  ”Eller kanske står Kristendomen helt utan ansvar när de gäller döda andra i Guds namn?”
  Menar du dom som säger sig vara kristna och dödar folk, som tex katoliker som krigade i ”Guds namn”? Om det är det du menar, så klart det är fel enligt Jesus, inget snack om saken. Det har inte med kristendom att göra och kommer aldrig att vara. Men jag tycker att som kristen ska man beklaga vad folk gjort i ”guds namn” och visa att det inte är Jesu budskap.
  Så jag frågar dig igen om du tycker det är hets mot folkgrupp som muslimerna här säger,”Avfall från Islam är en allvarlig synd som bestraffas med döden. En person som avfaller från Islam förnekar sanningen efter att ha lärt känna den och förtjänar därför inte livet och förlorar anledningen till sin existens.”
  ”Bröder och systrar i Islam, det finns många som glömt att judarna och de kristna är de största fienderna till Islam. Allah har beordrat Muslimerna att strida mot dem. Fånga dem och bind dem, slå dem och döda dem uppmanar Allah oss i Koranen. Allah säger också att Muslimerna skall strida mot dem som finns närmast och låt dem finna hårdhet i er, vad betyder annars detta? Och om Allah beordrar Muslimerna att slåss mot dem fast de är i sina egna länder, hur kan du då låta dem få vara i det Heliga landet?”
  Det var inte så jag menade med det Walentin, jag undrade bara värför du inte tagit upp det i denna post eller en annan, och jag blir glad av att du tycker att det är konstigt med skadestånden i sveriges rikes lag, jag blir bestört.
  Men att Green spridit hat med Gud bakom sig finns det delade meningar om och jag är en av dom som inte håller med dig där.
  Ja Walentin, jag vet att det sannorlikt inte kommer från homosexuella, det har jag inte sagt heller. Detta med aids är ett komplicerat fall och jag har läst om olika teorier, också om det att apor bär på ett liknande hiv virus som människorna har. Man kan inte vara säker på att det är så ändå det är trots allt en teori. Det är väldigt viktig ifråga om medicin om det visar sig vara helt klart att det kommer från afrikas djungler, för vad jag vet så utvecklar inte aporna aids. Ett annat problem nu är att hiv viruset hos människa finns i flera varianter numera. Jag hoppas att dom hittar botemedel för det snart så att människor slipper lida.

 6. Lisa Andersson says:

  DU ÄR JU PATETISK.
  Alla muslimer föds till terrorister, ursäkta??
  jag känner en jäkla massa invandrar och dem är banne mig inte terrorister.
  Du är ju förfan dum i huvudet med sånna jävla tankar

 7. Lisa, jag ska ge dig ett litet tips som du kan ta med dig in i livet…
  Läs hela inläggen innan du kommentarer. Jag lovar att det kommer kännas bättre då
  *rolleyes*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *