Framåt men sakta…

HUR GÅR DET???!!!!
Får man mail som frågar.
JO DET GÅR FRAMÅT!!!
Svarar jag då 🙂
Dagens tips är att INTE starta upprop på sajter med WordPress. Hur bra detta program än må va till bloggning, lika kasst är det till upprop.
Det har varit ett rent h-lvete att få allt ihop men tack vare Joel (vem annars :D) så blev det genast enklare.
Jag har idag mailat berörda om träff när allt ska lämnas över.
Dessutom är det extra synd om mig nu för jag har dragit på mig århundrades förkylning. Jag trodde inte att man kunde nysa så mycket, och jag sätter en peng på att jag inom någon dag har lunginflammation. Värker som fan i bröstet på mig, men inte klagar jag för de 🙂
Har man haft mer omgångar cancer än mitt ex har hjärnceller (fast då hade de ju räckt med 2 gånger) så gnäller man inte så mycket över en förkylning. Sen ska jag väl erkänna att jag hellre suttit i en soffa under ett täcke och tittat på film än suttit vid en dator.
Men jag har
Men som sagt, det rör på sig och snart är det klart. Då läggs allt upp här.
Slutligen några råd till alla er som fortfarande skriver till mig om synd och elände…
*sucka*
Det var det jag ville säga

Bookmark the permalink.

4 Responses to Framåt men sakta…

 1. Ing-Marie Koppel says:

  Hoppas att du nu är bra från cancern.
  Det kan inte ha varit lätt.
  Gud vare med dig.

 2. Tack Ing-Marie!
  Tro mig, jag är det levande beviset på att ont krut inte förgås så lätt 🙂

 3. Ann-Marie Beckman says:

  Om du har fått det jag haft så lär det gå några veckor innan det är över. Känns hela tiden som om man fått lunginflammation. Tycker synd om dig att behöva vara sjuk igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *