Födelsedag

Dagbok 16 november 2005 / 14 Cheshvan 5766

Nu är jag trött, mycket trött. En stressig vecka fortsatte med kalas för Henke som idag blev 30. Först kom hans familj hit med alla bröder och sedan kom folket från jobbet. Det var kul men stressigt innan all mat och allt var klart. Det kändes i alla fall bra att kunna hjälpa Henke med detta. Det är inte så ofta som Henke står ut eller har något speciellt runt sig och jag tror att alla ibland behöver det där extra, när man får känna sig mitt i cirkeln.
Jag vet inte varför, men jag kände mig nere hela dagen. En sådan där sorgsen känsla som aldrig vill släppa taget utan bara sitter där och fräter. Självklart märkte ingen det, man är ju skådespelare, men den satt där hela tiden. Tror kanske det är mycket som hänt som sitter där. Självklart påverkas man av det som skett, men också för att jag bara blir sån här ibland. Särskilt så här i nov, så här nära Mias död. Den dagen är för alltid mörk i sinnet.
När klockan vad halv 2 på natten åkte de sista och Henke, som fick i sig den där sista vinaren och blev dödstrött 😉 gick och lade sig. När han låg där frågade jag honom om dagen varit bra. Då fick jag en kyss och svaret ”Helt perfekt Walle, helt perfekt”. Sedan somnade Henke och jag stod och tittade på honom en stund med tårar i ögonen.
Min Henke, 30 år
Nu är klockan som vanligt alldeles för mycket, och jag ska snart sova. Har suttit ihopkurad i soffan en timme nu och lyssnat på Enya och bölat lite…
One look at love and you may see it weaves a web over mystery
Natti

Bookmark the permalink.

2 Responses to Födelsedag

  1. Ja, käre Walle!
    Du har en del att sortera… och det kommer att ta ett tag innan det lägger sig. En del kommer kanske att spreta lite ett tag till ;=)
    Allt gott! och Kärlek och Nåd och allt det där…
    och lycka till med disken!

  2. Ann-Marie Beckman says:

    Jo den där disken, stod och tittade på den flera gånger men bestämnde mig för att strunta i den eftersom tummen värkte efter tuggan det lilla monstret tog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *