Ett Vitt band till och jag spyr


Att vara kvinna innebär om man läser tidningarna att allt är mycket värre. Är man ensamstående och kvinna med dålig ekonomi är det värre än om man är ensamstående man med dålig ekonomi. Är man kvinna och får cancer i bröstet är det mycket värre än om en man får cancer och blir steril. Åker man på stryk som kvinna är det värre än om en man åker på stryk etc.
Är det på detta sätt kvinnorörelsen vill skapa jämlikhet? Att hela världen ska tycka synd om kvinnor. Det är så ni uppvisar er kära kvinnorörelse, och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta åt er.
Misshandel är förjävligt. Att människor, för det är väl i släktet människa ni fortfarande ni vill vara placerade eller?, systematiskt blir plågade psykiskt och fysiskt är en ond sak som självklart alla ska kämpa emot. Fast är ni verkligen så dumma så ni tror att en ruta i kvällspressen med orden ”Jag lovar att aldrig utöva, acceptera eller blunda för mäns våld mot kvinnor” som man ska klicka i verkligen gör något nytta?
Är ni så korkade så ni tror att rabiata manshatande kvinnors påståenden om att alla män är potentiella våldsutövare verkligen gör eran sak bättre?
Förstår ni inte att det ni skapar är ett glapp. Ett glapp som bara växer och växer? Själv börjar jag allt mer fundera på att kämpa emot kvinnorörelsen. Jag har alltid tyckt att jämlikheten mellan kvinnor och män är en viktig fråga, men snart har all denna idioti och alla dessa band och tv-galor fått mig att helt sluta bry mig.
Vad är det ni vill åstadkomma med Vita bandet? Är det att upplysa och få människor att se att detta våld inte på några sätt blir mindre? Vill ni visa hur fruktansvärt en våldtäkt förstör en annan människas liv? Bra!, men ni misslyckas totalt. För ni måste också visa er egen styrka. Ni måste faktiskt sluta upp med det förbannade gnällandet och istället ta kniven och börja strida och jag kan försäkra er att ni aldrig kommer nå dit så länge ni drar ett helt kön över en kant och försöker få det till att varenda Sven Svensson egentligen vill slå på kärringen och våldta grannens 17 åriga dotter.
Det ni behöver göra är istället att få debatten att handla om varför. Just ordet varför är i sådana här sammanhang väldigt bra. Varför våldtar en 16 årig pojke en flicka på 14 år? Varför super Pelle 43 år på lördagskvällen och fortsätter sedan natten lång med att misshandla sin fru? Varför är snart all fungerande psykvård utraderad från Sveriges yta när det finns enormt med kunskap och kompetens inom området? Och varför i alla helvetes jävlar ges inte tillräckligt med stöd till kvinnor som försöker bryta sig loss.
Sådana frågor borde ni ställa? Sådana saker borde ni ställa politiker mot väggen om, och då inte en lesbisk kvinna som tycker att kvinnor som ligger med män är förbrytare, utan kvinnor vars intresse ligger i mer än att få visa upp sig i Expressen.
Man kan här ganska lätt jämföra denna kamp med HBT kampen. Inom HBT finns många olika sorters människor, och alla är välkomna. Fast skulle det jämt vara poliser i tanga som slogs för ”vår” sak skulle folk väldigt fort tappa intresse och framförallt respekten. Samma sak är det ju med er. Ta inte alltid in de mest rabiata manshatarna. Visa att Stina 34, lyckligt gift med en fantastisk make också kämpar. Nej då, ni drar in de värsta fallen och så blir det som det blir, och under tiden blir fler kvinnor misshandlade och våldtagna.
Vidare borde ni fundera på om kvällspressen verkligen är den rätta vägen att gå om ni vill ha publicitet. Om jag förstått saken rätt så vill ni väl att samhället i stort ska ta er på allvar. Tycker ni att kvällspressen gör det? Det finns väl inte ett par silikonbröst i detta land som Anders Gerdin inte sagt OK att skriva om?
Jag tycker bara det är så synd att kvinnorörelsen får stå och gräva sin egen grav utan att någon verkar bry sig. Kan ingen ny grupp kvinnor försöka bryta sig loss från detta och försöka på något sätt göra något nytta istället? Jag skulle bli den första som stöttade er, men så länge kvinnorörelsen säger att jag är en kvinnohatare även om jag inte vet om det, så länge kommer jag förakta kvinnorörelsen.

Bookmark the permalink.

5 Responses to Ett Vitt band till och jag spyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *