En dag av kaos, stolthet och hot

Ens dag av 15 minuter av berömmelse går mot sitt slut och det är dags att summera

Det blev i alla fall lite uppmärksamhet efter artikeln i GP idag (se nedan). Efter det ringde de en del från radio och tidningar och jag va även med i Radio Väst. Lite senare ringde några mer dagstidningar så denna dag spenderade jag mest i telefon med journalister. På kvällen kom väl det främsta beviset på att detta är något stort då självaste TT skriver om det, vilket gjorde att nyheten sedan dök upp på en del text-tv sidor och annat.
Jag är självklart jättenöjd och glad men det är inte över här. Även om jag vet att detta antagligen i morgon är gårdagens nyheter så kämpar vi glatt vidare, så jag skriver som jag gjort innan. Sprid uppropet till alla ni känner. Jag kommer låta uppropet ligga ute någon vecka och sedan kommer jag kontakta Svenska Kyrkan.
Under hela dagen har jag också känt en stolthet, en stolthet över att faktiskt åstadkomma något. En glöd som växte sig starkare och starkare och som totalt började brinna i samma stund som jag fick snabbdebatten med Yngve Kalin i radion.
Jag såg att programmet Debatt i morgon tisdag ska handla om just prästupproret, och att en bloggare vid namn Karin Långström Vinges ska vara med. Efter att ha läst på hennes blogg tror jag hon kommer klara det galant. Det är nästan synd att man inte får vara med själv och säga sin mening 🙂
Sen har det också idag kommit fram en baksida av allt detta. Helt plötsligt, om så än bara för en dag, så är man offentlig och då är det för vissa lättare att skriva. Detta har medfört att jag blir tvungen att ändra postningsregöerna för uppropet. Jag tog bort krav på namn och mail för att göra det hela lättare, men det måste jag nu som sagt ändra igen. Sen är det ju alltid beklagligt att folk är fega och skriver anonymt, men det får man väl räkna med.
Låt oss klippa in lite av de kommentarer som lämnats på walentine.com under det senaste dygnet.
Ni ber skulden själva för våld mot Er.
Comment by ZZ
Homobögeri är en perverterad avart-en mänsklig defekt
Comment by Anonymous
får se vad gud säger till dig på domens dag!
Comment by Anonymous
Sodomiter är perverterade förvridna människor.
När det utvecklas metoder att diagnosticera denna avart redan på fosterstadiet kan dessa skapelsens
felprogrammerade missfoster selektivt aborteras

Comment by Anonymous
Det har kommit in mer sånt här. Bland annat ett mail som talade om vilken sjuk pervers jävel jag var, och sånt gör ont. Ja man blir rädd och man blir sorgsen.
Sorgsen över att min form av kärlek är äcklig, pervers och hemsk enligt vissa. Samtidgt stärker det kampen, det stärker viljan att vilja förändra, och jag vet att jag inte är ensam.
Så tack alla för ert stöd och tack för den kamp vi tillsammans för. Vi har idag visat att vi är många, och i morgon visar vi att vi är ännu fler!
Nu ska en väldigt trött Walle gå och sova strax, men innan det ska jag skruva ihop en ny kontorsstol till datarummet för den andra har gjort sitt.
Som sagt, ens 15 minuter i rampljuset är över 😉
*kram* på er.
/Walentine Andersson

Bookmark the permalink.

5 Responses to En dag av kaos, stolthet och hot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *