Den Straightes Handbok

Raggning Del 1

Det finns 3 grundinställningar för att ragga. De är alla ganska olika varandra men har ändå samma mål i livet, att få offret omkull…
Nr 1 Coolragget
Coolragget är en form av ragg som kräver mycket träning innan det kan lyckas. Det finns en överhängande risk med coolragget att det totalt misslyckas och istället leder till världens fiasko.
Det finns 2 saker som är viktigast med coolragget, kroppsspråket och uttycken. Det är viktigt att man snabbt lär sig att försöka sammanflätta dessa 2 till 1.
Ett exempel:
Text i kursivstil är grundläggande information för amatörer
Pelle är på krogen och har spanat in en tjej han finner attraktiv. Han går fram till henne rakt framifrån. När Pelle är ungefär en meter ifrån tjejen försöker han få ögonkontakt med henne. Han gör sedan sitt move och börjar härifrån stöta.
Med Move menar vi att han när han är ungefär en meter från tjejen istället går mer på sidled in mot henne. Anledningen är att det här är viktigt att tjejen inte får se hela Pelle utan de delar av honom som han är villig att visa upp. Dessutom fångar Pelle tjejens uppmärksamhet mer om han går lite på sidled.
Innan själva stöten ska han försöka le på ett coolt sätt. Med det menas att le men ändå inte. Hans leende ska ge sken av att ”Tro inte att du är speciell men du är jävligt het”

När nu stöten ska ske är det viktigt att ha de rätta meningarna redo. Ingenting kan bli mer fel om man här tvekar på att säga saker, utan det är viktigt att man är så cool som man vill vara.
Vi har här en del meningar som man kan ta med sig ut om man vill. Klipp gärna ut dom och lås in dig på uteställets toalett och memorera dom.
Det viktigste är inledningen. Tjejen måste här se hur cool du är, och mycket hänger på första meningen. Glöm inte det.
1. Har jag inte sett dig innan här?
2. Är du är ofta eller? (Kan också sägas som ”Kommer du hit ofta)
3. Tjena!
4. Fan, trodde du va en annan men nu kan jag ju snacka med dig lite
5. Tycker inte du också att rökförbudet är förjävligt (Detta används bara om det finns synnerliga tecken på att tjejen är rökare)
6. Vad dricker du då?
Meningarna du ska använda är alltså ytliga meningar som liksom kan inleda ett samtal. Det är mycket viktigt att ingenting känslosamt sker.
Efter dessa första inledande meningar är det nu upp till dig att fortsätta. Det viktigaste är som sagt att du aldrig glömmer av det viktigaste, att vara cool.
I nästa del ska vi lära oss hur deppragget går till, eller snefylleragget som det ibland kallas.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *