Den Straightes Handbok

Raggning del 2

Här följer nu del 2 i kursen Raggning. Kanske har du nu övat dig på del 1 och vill gå vidare med nya utmaningar. Då är verkligen deppraggningen något för dig! Ingen form av raggning är så riskfylld som denna, då det bara skiljer en starköl mellan raggning och totalt ihopbrakande av psyke. Det är också därför denna form av raggning kallas för snefylleragg.
Det finns en mycket viktigt regel i deppraggning, alkohol. Man kan inte och ska helst inte vara nykter om denna form ska fungera. Anledningen är att du genom din fylla ska framkalla sympatier hos tjejen. Hon ska helt enkelt få moderkänslor för dig. Det är dessa känslor du sedan ska manipulera och utnyttja för att få tjejen dit du vill, i säng. Dessutom är ju som vi alla vet alkohol den mest perfekta ursäkt att skylla på om allt går åt skogen.
Försök planera din deppraggning. Detta gör du bäst genom att redan dagen innan se till att du lägger dig väldigt sent och går upp väldigt tidigt på morgonen. Detta för att kroppen ska vara slå sliten som möjligt och va mer mottaglig för alkoholens påverkan.
Under dagen sen ska du så mycket du kan aktivt påminna dig om allt som hänt i ditt liv och som varit tråkigt. Kanske saknar du din farmor, eller kanske hade du en hund som drabbades av cancer och som du fick avliva samma dag du fyllde 15 och presenten med moppen helt kom av sig, och visst var den där guldhamstern du hade som liten fruktansvärt söt och du kommer fortfarande inhåg den där paniken inom dig när du upptäckte den liggandes död i buren på morgonen. Gör som sagt allt du kan för att tvinga dig att bli nedstämd. Be t.ex. din chef om sämre arbetsuppgifter denna dag.
När kvällen sedan kommer och det är dags att träffa vännerna du ska ut med så se till att vara lite halvpackad redan innan de kommer. De kommer vara glada och lekfulla, kanske kommer de skojbråka lite med dig. Kanske kommer någon berätta om bruden på krogen på torsdagen som var så het!
Det är nu du ska göra ditt sista drag för att lyckas med kvällen. Gå och ring ditt ex!
Det finns ingenting som är så bra som att ringa sitt ex när man vill bli depp. Egentligen kan du prata med henne om precis vad som helst men en sak är väldigt viktigt, och det är meningen du ska avsluta allt med:
– Jag slutade aldrig älska dig.
Säger du denna mening hjälpa dig resten av kvällen. Du kommer ju mer fyllan sätter in påminna dig själv om att så är ju fallet.
När det gäller klädsel för deppragg är det viktigt att tilltala tjejerna med hjärtat. Ha på dig lite söta kläder, inte för tuffa och utmanande. Fast samtidigt är det viktigt att deppragget inte leder till att tjejen vill adoptera dig så därför får du göra något som just tilltalar det sexuella. Ett bra tips är att först ta på dig ett par löst åtsittande boxershorts. Sedan tar du ytterligare ett par som du rullar ihop och lägger från skrevet ner mot ena benet. Tjejer älskar att se sånt och på det sättet visar du också att du minsann har grejer att bjuda på. (Här är det viktigt att du tänker på att om kvällen avslutas på rätt sätt kan då hamna i problem om du använt dig av boxershortstipset. Vi kommer att komma till dessa problem i Kapitlet ”När du fått napp”)
Nu är du förhoppningsvis riktigt packad redan och det är dags att med vänner gå mot krogen och skrida till verket. Välj nu ut en tjej som tilltalar dig, och se för Guds skull till att hon är ensam. Håll dig också borta från dina egna vänner. Det finns ingenting så irriterande som när man är fylledepp och en massa glada vänner dansar omkring en. Raggla fram till tjejen och sätt dig eller ställ dig bredvid men säg ingenting. Se bara till att fånga hennes uppmärksamhet. Står du vid bardisken kan en beställning med ganska hög och sorgsen stämma vara bra. Sitter du bredvid henne så tappa något på golvet och sucka högt innan du böjer dig ner efter henne.
Det är nu mycket viktigt att du än en gång tänker på allt det sorgliga som du varit med om i ditt liv. Farmor som läste sagor för dig, hunden som alltid busade med dig som barn för att inte tala om de där kvällarna med exet när ni tätt tillsammans låg under täcket och grät ihop till Moulin Rouge.
Tjejen kommer nu iakta dig en liten stund och vips så kommer hennes moderliga känslor fullständigt explodera. Hon kommer fråga till om allt är OK och det är mycket viktigt med ett ja som svar för hon kommer inte tro på dig. Genom att hon kommer räkna ut att du ljuger så kommer hon också bli ännu mer intresserad.
Hon kommer nu försöka samtala med dig och svara henne vänligt med deppigt. På frågan vad som gör dig nere kan du t.ex säga nåt om någon sjuk släkting eller vän eller liknande. Dra för Guds skull inte upp ditt ex vad du än gör. Det kommer i så fall ta 10 sek och tjejen kommer konstatera att du inte kommit över exet och hon är redan på väg till någon annan.
Håll dig till sorgliga saker, tänk slutcenen i Titanic. Så sorgligt och lite patetiskt ska det vara.
När ungefär 10 min har gått så ställ dig upp eller ställ dig emot henne och sträck på dig (klaga på ont i ryggen). Se till att byxorna då är rejält utsträckta och inte hänger bara. Det är nu som de ihoprullade boxershorten kommer komma till stor glädje för dig.
Efter detta är det bara att köra på i samma stil. För nybörjare kan detta vara väldigt svårt men skam den som ger sig, och kom alltid ihåg att övning ger färdighet.
I nästa avsnitt ska vi lära oss den mer glädjefulla varianten av att ragga. Han som är smart, cool och sexig men som framförallt är charmig. Därför kallas den varianten också för charmragget.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *