Den Straightes Handbok

Raggning del 3

En blond tjej sitter vid en bardisk. Hon känner sig lite ensam där hon sitter. Överallt dansas och hånglas det men ingen verkar lägga någon notis om henne. Hon funderar på att lämna stället, för hon är minsann inte van vid att bli så här ignorerad. Det är då det sker.
Helt plötsligt dyker han upp från ingenstans. Han ser ganska bra ut och han ler emot henne. Hon känner sig redan lite nervös och tanken att lämna haket har redan försvunnit.
– Ursäkta mig, säger killen och ser henne rakt in i ögonen, har inte vi setts innan?
– Nej, det tror jag inte, säger hon och ler så mycket hon kan.
– Kan slå vad om att jag, säger han men tystnar plötsligt och lägger huvudet på sne.
Hon vet inte riktigt vad hon ska säga, hon vet med sig att hon aldrig sett denna person tidigare.
– Är du med i TV eller något sånt, frågar han plötsligt och ser helt undrande ut.
– Haha, inte vad jag känner till i alla fall, säger hon och skrattar. Hon gillar den här killen.
– Du är i alla fall otroligt vacker, säger han och går lite nämare henne, får jag bjuda på något.
Tjejen som för bara 5 minuter sen helt tappat lusten för uteställen känner nu en varm känsla inom sig som blir allt starkare. Är hon verkligen så snygg?
– Ja, gärna, svarar hon och ler ännu mer.
– Då ska jag bestämma vad du ska ha, säger han och viftar till sig bartendern. Han ser på henne en lång stund och vänder sig sedan över disken.
– Denna vackra lilla tös ska ha något sött, rör ihop något.
Du har just fått bekanta dig med charmraggaren, kanske den listigaste och mest tränade raggaren. Han är säker på sin sak, på sig själv och på vem han är. Dessutom har han tränat enormt för att nå sina mål.
Charmragare är ingenting man blir av sig själv. Här krävs högskolepoäng och pondus, och gärna en ganska tjock plånbok också. Dessutom krävs tålamod av en charmraggare. Han kan inte till skillnad från coolraggaren och deppraggaren förlora för ofta. Det har hans ekonomi inte råd med. Han måste lyckas och därför iaktar han och väntar innan han slår till.
Det bästa sättet att träna inför att bli en perfekt charmraggare är att stå framför spegeln. Klä upp dig lite snyggt och träna på talet. För det är talet du kommer ha mest användning av här. Det gäller att få röstläget att låta båda lite så där charmigt men också men en viss styrka. Du ska utstråla, ”Jag är snäll men jag vet vad jag vill och du ska veta att med mig kommer du få känna dig som en riktig kvinna”.
Sånt tar tid att lära sig och det är många som försökt sig på denna form av ragg och misslyckats, och där gäller det att inte misslyckats för kraftfullt. Misslyckade charmraggare skaffar sig snabbt en dåligt rykte och därför gäller det att man mycket och ofta tränar framför spegeln. Känner du att det känns svårt att stå så och prata med dig själv så testa med hunden, katten eller kramnallen som din lillasyster äger.
Något som också är typiskt för charmraggaren är att han är ute efter sex, ja vem fan är inte det när man är på krogen. Det är ju liksom hela grejen med att vara kille, men charmraggaren är det extra mycket och tydligt. Fast det finns en stor sak som skiljer honom från de andra. Sättet han når dit på.
Även här ställer det stora krav på dig som man. För här är det inte bara ett litet halvtaskigt one night stand och ett ”vi hörs” utan är är det verkligen att tjejen du stöter på verkligen SKA tro att hon inom en kort stund kommer nå sjunde himmeln. Nu ska vi ju vara ärliga och erkänna att vi antagligen inte är så bra, och hur kul är det egentligen på en skala när man är klar och hon inte är det.
Det är just därför charmen i dig får inbilla henne att hon är nära pärleporten. Som tur är har brudar lätt att få för sig saker som de sedan tror på, ja tur i detta sammanhang i alla fall.
Gå nu inte bara ut och testa denna variant nästa fredag. Se det som så här att börjar du träna nu är du kanske redo för första försöket om 2-3 månader, men det beror helt och hållet på hur mycket och ofta du tränar.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Den Straightes Handbok

  1. Markus says:

    ”hur kul är det egentligen på en skala när man är klar och hon inte är det.” Det är väl det som är målet för då har man ju kommit först vilket betyder att man har vunnit.

  2. Erica says:

    Åhh, lätt det bästa ragget. Skulle falla som en fura!

  3. Joel Hinz says:

    *antecknar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *