Attackerna mot walentine.com fortsätter

Spamattackerna mot walentine.com fortsätter. Bara idag söndag har på kort tid flera olika attacker ägt rumt, alla i samma version. Kristna budskap med länk till sajten People can change. Ipnumret plockas uppenbart från olika företags adresser så de som sysslar med detta vet vad de håller på med ser det ut som.
Ipnumren som totalt kommit in, inkl de från attacken i fredags är, 67.79.100.146, 80.217.172.245, 203.71.225.253, 66.255.66.3
Vi försöker hålla ut mot dessa attacker, för tillfället är reglerna för postningen ändrade så man måste vänta ett tag nu innan man kan posta igen. Vi kommer inte ge oss. Sånt här gör ingen skillnad utan snarare tvärtom. Det enda vi vädjar om till alla är att skicka länken till allt ni kan tänkas som kan dra underskrifter till Uppropet.
Uppenbarligen finns det människor som stör sig på detta. Låt inte dom vinna!!!

Bookmark the permalink.

7 Responses to Attackerna mot walentine.com fortsätter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *