Attackerna mot walentine.com fortsätter

Spamattackerna mot walentine.com fortsätter. Bara idag söndag har på kort tid flera olika attacker ägt rumt, alla i samma version. Kristna budskap med länk till sajten People can change. Ipnumret plockas uppenbart från olika företags adresser så de som sysslar med detta vet vad de håller på med ser det ut som.
Ipnumren som totalt kommit in, inkl de från attacken i fredags är, 67.79.100.146, 80.217.172.245, 203.71.225.253, 66.255.66.3
Vi försöker hålla ut mot dessa attacker, för tillfället är reglerna för postningen ändrade så man måste vänta ett tag nu innan man kan posta igen. Vi kommer inte ge oss. Sånt här gör ingen skillnad utan snarare tvärtom. Det enda vi vädjar om till alla är att skicka länken till allt ni kan tänkas som kan dra underskrifter till Uppropet.
Uppenbarligen finns det människor som stör sig på detta. Låt inte dom vinna!!!

Bookmark the permalink.

7 Responses to Attackerna mot walentine.com fortsätter

 1. annika b says:

  Jag har länkat till dig på min blogg.

 2. Man undrar ju vad dessa människor är så himla rädda för egentligen!
  Vem tar egentligen skada av gayäktenskap?
  Alltså… Det kan ju inte handla om rädsla för konkurrens: De tjejer som gifter sig med tjejer är ju knappast intresserade av män, så ”urvalet” av tjejer blir ju inte mindre för oss strejta. Och när två killar gifter sig blir det ju två killar färre att tävla emot. =)
  Vad kan det annars handla om? Samhällsekonomin? Tja, det är klart att skatteintäkterna minskar lite grann när det blir en marginell ökning av antalet sambeskattade. =) Fast gayäktenskap är ju knappast ett större hot mot statsfinanserna än den sittande regeringen. 😉
  Vad finns det då kvar… Ett slags allmän rädsla för att företeelser som gayäktenskap ska leda fram till världens undergång? Nja – det borde dessa tomtar snarast välkomna… Om allt är som de säger, kommer de ju att flaxa upp i himmelriket ändå.
  Jag fattar verkligen inte! Förklara, någon… Please!

 3. Thomas Hermansson says:

  Jag är ledsen att det har förekommit kristna som skrivit osjyssta saker till dig. De ger ju knappast goda exempel på att utöva den kristna tron i det dagliga livet (altså i detta fallet hur man talar med en som inte har samma mening som en själv).
  Notera dock att jag själv håller med käre gamle Kalin, och är en av dem som skrivit på den nya lista för alla (faktiskt är jag nr 2 på listan, fast egentligen var jag nr 1, men det blev ngt fel, haha).
  Hoppas både du och Kalin slipper dessa dåliga exempel från båda ”sidorna” (vore kanske bättre att kalla det ”övertygelserna?), så att en seriös debatt kan fortgå utan dessa omogna påhp, hot och hånanden.
  Ha det! från en evangelikal tonåring (vid namn Thomas Hermansson)

 4. N|. says:

  Lägg ut företagen. Det blir jobbigt för vissa om dessa företag, som många gör, söker på sig själva och finner att någon använt sin arbetstid till att spamma…

 5. Thomas Hermansson says:

  Är det inte lite osjysst att du har lagt upp dessa personer ip? Jag menar, visst, de bör inte göra så som de gör, men hur mycket bättre är den som ger igen på detta sättet?

 6. N|. says:

  Hermansson. Du menar att det är ok att spamma när det handlar om kristen tro?

 7. Kompis says:

  Du borde anmäla dem för spam och intrång. Framförallt den som ligger på Chello. De brukar inte vara så snälla mot folk som använder deras prylar för att hacka.
  Oavsett varför de gör det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *