400 rop och mer ska vi ha!

På kort tid har över 400 ”skrivit under” detta upprop. Det är ärligt mer än vad jag någonsin kunde drömma om. Uppsluttningen har varit enorm och inte bara i Uppropet i sig. Massor med människor har hört av sig med uppmuntran och en massa ”Ge inte upp”.
Och självkart ska vi inte ge upp! Vi har ju bara börjat. Med dessa dagar har vi tillsammans visat att vi är trötta på att människor vill styra andra människor genom fördomar. Det är också därför vi ska se till att få fler namn. En person idag berättade att hon skrivit ut uppropstexten och samlar nu in namn på papper. Detta är självklart en lysande idé för alla som vill. Kolla med arbetsplatser, skolor, affärer och överallt där ni är. Ni kommer ganska snart märka att det finns så enormt många fler som tycker som vi, man behöver inte leta så länge.

Bookmark the permalink.

2 Responses to 400 rop och mer ska vi ha!

  1. Nu klår Du snart stackars Kalin!

  2. Sven P says:

    Varför tänker ingen på att det finns HBT-folk som stöder prästernas upprop, och vill få hjälp att leva avhållsamt, och kanske någon gång bli fri från våran sexuella läggning, jag är själv bisexuell och vill ha rätt att kunna vända mig till en präst för själavård, utan att tvinga höra att jag skall bejaka min läggning, och jag tycker att ni som brottas med dessa problem, skall ta kontakt med Medvandrarna, dom har en hemsida http://www.medvandrarna.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *