Tror att kon lämnade båset

Dagbok 21 oktober 2005 / 18 Tishri 5766

Malin, du har rätt. Man saknar den inte förrän båset är tomt, och frågan är väl i sammanhanget om vem som är kon i mitt liv. Jag eller ”dom”.
Så jag bröt. Fuck off och sen va det bra. Det känns bra.
Det där med att inte se skogen för alla träd, det är jag väldigt bra på. Jag tror att det ordspråket myntades av någon som känner mig. Tror det har med självplågarWalle att göra. Än en gång visar han sin lite mer otrevliga sida. Den sida jag skulle kunna strypa emellanåt. Allt blir liksom farligt, dumt och självklart så att det blir jag som skadas.
Jag h a r förändrats detta år, ibland mer än jag kanske själv inser riktigt. Humör har jag alltid haft, men bästa sättet att tygla det humöret är att snyfta lite. Då gick det över. Eller kanske jag ska jag säga att det var det bästa, för jag känner och har känt ett tag att det inte funkar längre. Jag har väl blivit en bitch eller nåt, och jag har alltid gillat bitchar. Därför är Karin i Will & Grace min idol. En sån vill jag bli!
Idag har jag jobbat, och idag var det till skillnad från i onsdags hur lugnt som helst, vilket man tackade för. I morgon är jag hemma på grund av sjukskrivningen. På kvällen ska jag till Gretas med Poppe. Det var jävligt längesedan vi var där så ihop så det ska bli spännande 🙂
Jo föresten, en sak till…
För ett tag sen berättade jag om en person jag hade en romans med som väldigt ung. Efter jag skrev om honom funderade jag väldigt på vad han gjorde nu för tiden. Idag tog jag modet till mig och ringde. Vi ska ses nästa vecka 😀
Jo fan, jag tror nog Kon har lämnat båset, och Inte nog med det så har hon flyttat till Indien och blivit helig också

Bookmark the permalink.

One Response to Tror att kon lämnade båset

  1. Malin says:

    Heja Walle!
    Allt du behöver nu är att skratta som Karen och titta på omgivningen med lätt medlidande och säga Oh honey och sen skratta igen. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *