Trekant

Dagbok 28 oktober 2005 / 25 Tishri 5766

För det första, min mage är s j u k! och det är väldigt synd om mig 🙁 *snyfta och gråta*
Fast jag får skylla mig själv, när man slarvar och inte äter någonting alls på hela dagen förutom kaffe och sen äter laktis och mer kaffe och sen Tacos mes ost och stark sås så pajar magen. När man då redan innan har kass mage blir den inte direkt bättre. Så dumma min mage men mest dumma mig!!!
Annars har denna fredag tillfallit kategorin mysfredag på en väldans massa sätt. Var först på bibblan och där hittade jag serien House of cards. En engelsk serie som gått i SVT, kommer inte ihåg va den heter på svenska. Den handlar i alla fall om en helt psykopatisk premiärminister i England och är något så jävla bra! Bibblan hade alla avsnitt så nu är jag lycklig.
Hittade också en nyskriven bok om AIDS och efter att ha läst ett kapitel inser jag att jag får ta det lugnt med den boken. Jävla fittpolitiker i väst, är en mening som ofta dyker upp när man läser om Afrika och Asien.
När dag blivit kväll fick jag besök av Poppe och hans kompis Markus, en skön snubbe från de goa Gôteborg. Vi käkade Tacos, japp där inleddes synden emot min stackars mage, och satt och snackade lite om allt mellan himmel och jord. Markus berömde mig för att jag hängt upp en stoooor regnbågsflagga i vardagsrummet och vi satt alla tre och njöt av de vackra färgerna som skrek ut att vi minsann är som alla andra. Efter det kollade vi på Best of Melodifestivalen och alla tre kunde alla texter till alla låtar vi spelade utantill, och medan vi sjöng njöt regnbågsflaggan 😀
Vi skulle sedan gått till Gretas, men vi insåg att vi idag skulle bryta en fin trend och så ville vi e överklasspacket, alltså sketfulla 50 åringar som raggar på 20 åringar (en sån ska jag bli!) så vi bestämde oss för Palace. När en halvtimme gått åkte vi hem igen och bestämde oss för att se på film istället. Det fick bli en vanlig hederlig actionfilm som gick att strötitta på.
Medan filmen pågick fick jag och Poppe för oss att leka straight par som är ihop, men vi insåg att vi inte riktigt förstod varför man ska göra på det sättet så vi såg klart på filmen.
Dessutom hann jag med ett samtal innan med Joel. Han verkar lite orolig för min filmsmak men jag lovar dig Joel att jag kommer igen!
Jo! Jag har dessutom Amy Diamond som telefonsignal när man ringer min nalle nu. Jag s k a ha över henne till gayscenen, det får bli mitt arv till mänskligheten eller nåt.
Nu är klockan över 4 och Poppe sover. Vi har brutit mot en del av moseböckerna idag och jag tror banne mig vi ska bryta mot nåra till innan han åker iväg mot fjollträsk i morgon bitti. Den stackaren är så less på Stockholm nu, och han är så less på pendlandet. Snart slipper han det i alla fall säger han.
Jo föresten innan vi lägger på för idag…
Jag anser inte att 2 försök i stil med ”pip” eller ”Är du där” på MSN är att försöka få tag i folk. Det finns telefoner.
Jaja nu är det natten, fredag blev lördag för länge länge sen och snart är det dags att gå upp. Fast innan det ska jag sjunga vargsången för Poppe.
Natti!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *