Sjukskrivning och så har jag snuskat mig inför Carola!

Dagbok 14 oktober 2005 / 11 Tishri 5766

Det är morgon och det är tidigt, väldigt tidigt för att vara mig. Jag sitter och väntar på att doktorn ska ringa. En datorröst sade att de kommer ringa vid 08:20. Jag hatar datorröster för nästan alla svensktalanade datorröster i hela världen låter som Fröken ur, och jag gillar inte hennes röst. Det låter som om hon talar in en porrfilm.
Var hon läkaren igår, och blev halvtidssjukskriven, men bara tills på onsdag *sucka* Så innan onsdag måste jag ha träffat min ordninarie läkare, och får jag då inte tag i henne ska jag komma tillbaka dit så sjukskriver dom mig ytterligare, tills jag får träffa min läkare.
Fast läkaren jag träffade igår trodde inte att jag skulle behöva längre tids sjukskrivning för han trodde att värken i foten skulle gå över tills på onsdag. När jag då frågar varför den skulle göra det med tanke på att den nu värkt i 6 månader svarar han, Citat:
Ja men då skrek ju inte direkt när jag tryckte på det.
Vilket då gör att jag svarar, Citat:
Ville du jag skulle vrida mig i dödsångest och plågor.
Jag har väldigt svårt för läkare. Antagligen för att det inte finns någon kaxigare arbetsgrupp i detta land. Jävla stroppar är va dom är. Synd att patientkontakt är något de verkar sakna i dagens läkarutbildningar.
Men jag tänker fan inte ge mig nu. Jag har för ont för att arbeta min fulla tid, och jag har aldrig varit sjukskriven innan, även om både behov och anledning funnits.
Så nu väntar jag som sagt på att doktorn ska ringa upp så jag får en tid, och då helst innan onsdag.
Annars var jag på Gretas igår. Det var jag, Henke, Markus, Peter, Tompa och Katarina som var där. Vi spelade Poker på borden som brukar stå på dansgolven när det inte är nattklubb och allt var väldigt trevligt och mysigt. Inte nog med det så arbetade Andreas igen vilket jag var glad för 🙂
Det var väldigt lite folk där, tror det bara var vi så därför blev vi extra förvånade när Carola! kommer ut och sjunger. Hon sjunger alla sina goa låtar från Främling till Tusen och en natt.
Efter hennes show går jag fram till henne och jag vet inte riktigt var jag får modet ifrån men jag säger till henne att ”Jag får ståfräs av din röst”
Jag var själv väldigt tagen av samtalet då jag oftast inte använder ordet ståfräs. Carola själv verkade inte direkt ta illa upp för hon bjöd mig på en drink. Då hade mitt sällskap tröttnat och gått hem så det var bara jag och hon kvar.
Det var också ungfär här jag vaknade och tittade på klockan. Klockan var 4:33 och det var några timmar kvar tills jag skulle ringa doktorn så jag lade mig och försökte somna om. Det sista jag kommer ihåg att jag funderade på var, ”När i helvete fick jag stånd av Carola?”

Bookmark the permalink.

2 Responses to Sjukskrivning och så har jag snuskat mig inför Carola!

  1. Ina says:

    Hehe – synd att jag inte minns att jag var med på Gretas… Söp jag så jävligt? 😉

  2. Markus says:

    Ja det var en sjuk kväll, kan förstå att du inte mindes något Ina, men vi hånglade på toan i alla fall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *