Äntligen!

Kort dagbok 11 oktober 2005 / 8 Tishri 5766
Men en ny Logga??? Va kan detta vara?! :D

Sicken tur att Mike finns! I flera dagar, veckor och år (kändes det som) satt jag och slet och hade mig med att försöka få en sak klar till sajten. Sen tog han över och hade gjort det på 10 min. Om det säger att jag är korkad eller att han är skitduktig låter vi väl vara osagt 😉
Annars har det varit en väldigt lugn dag förutom då att Suzzi blivit skendräktig. De kan visst bli det direkt efter att dom är kastrerade. Dessutom har hon fått för sig att telefonen är en kattunge *sucka* så varje gång telefonen piper blir hon hysterisk. Ikväll försökte hon mata den eller nåt. Det såg i alla fall inte klokt ut *sucka igen* Ja se tjejer…
I morgon ska jag med foten till doktorn. Jag kommer gå till en ny läkare och där kommer jag kräva sjukskrivning för jag kommer inte kunna jobba fulltid med detta. Även om jag kanske inte kan sjukskriva mig helt och hållet, för då tror jag att jag skulle bli galen, så måste jag i alla fall ner i tjänst lite. Funderar på om den här jävla foten någonsin blir bra igen, men skam den som ger sig!
Nej, det får bli kort idag. Jag är dödstrött och klockan är som vanligt alldeles för mycket, så jag säger Godnatt.
Natti!

Bookmark the permalink.

One Response to Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *