Lite mer om Amy

Liten redogörelse om hur mycket man får skratta åt sin egen blogg…

För alla som kommer ihåg så skrev jag för ett tag sedan om Amy Diamond och hur gay hon är. Det har blivit en del reaktioner på dessa. Det första man kan lära sig är att Amy antagligen tilltalar en yngre grupp människor i Sverige och världen, ja förutom då mina vänner som dyrkar henne (Lolicon någon?)
Jag klipper här in lite av de kommentarer som lagts på mitt förra inlägg…
Från ”kajas”:
Jag ÄLSKAR AMY DIAMOND!!!!! (är min kommentar)
Från ”jag”:
duuuu fffyyyy jag _äälskar henne har 100000000000000000000000000 bilder på henne
Från ”jennifer”
Amy du är bäst kan du sika autugrafen till mig på msn och på du!
Snälla!

Från ”lina”:
heeej amy! du är mitt största fän heej då
ps kan du skriva till mig nångån till *mailadress* är du jette snälla (L) ds

Från ”nora”:
hej Amy jag älskar dig du är ju så bra kan inte du skicka till mig mail eller så
Från ”mimmi”:
hej Amy.
jag är en 11årig flicka som heter Mimmi. Jag tycker att du är jätte bra och du sjunger bra också.

Från ”Mimmi” igen:
hej Amy.
jag tycker att du är jätte känd. Och jag har faktigst också en katt som hetär Lucky. Den är jätte söt

Ännu mer ”Mimmi”:
hej Amy.
jag tycker att alla låtar som du har sjungit. Är jätte bra tycker jag iallafall.

Det kan inte på något sätt vara så att detta är seriösa inlägg men i vilket fall som helst har jag garvat en hel del. Fast det är klart, söker man på Amy Diamond på google kommer mitt inlägg som nummer 4 😀

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *