Enya släpper ny skiva!

Äntligen dags för mer musik för själen!
Enya

Enya, kvinnan vars musik räddat många människors ensamma nätter och lika mycket räddat två personers nätter tillsammans släpper ett ny album i november. Singeln från albumet spelades i BBC i går och kommer snart att släppas i butikerna.
Albumet har fått namnet Amarantine och som vanligt är det Enya som ligger bakom musiken medan de fantastiska testerna är skriva av Roma Ryan. Allt är producerat tillsammans med Nicky Ryan.
Det är nu 18 år sedan Enya släppte sitt första album och sedan dess har hon sålt miljoner exemplar av sina skivor. Det har varit helt tyst från hennes sedan ”May it be” kom för några år sedan men nu är hon alltså tillbaka!
Personligen är jag överlycklig. Ingen annan musiker har betytt så mycket för mig som just Enya. Hennes musik och hennes otroliga röst har spelats miljoner gånger på min spelare här hemma.
Dessutom älskar jag hennes videos, särskilt de äldre, som innehåller så mycket mystik På många sätt är dom rena konstverken i sig, särskilt på ”Caribbean Blue” och ”Orinoco Flow”.
Slutligen anser jag att Enya är en av världens vackraste kvinnor. Hennes utseende fullständigt strålar ut mystik och skönhet.
Kort sagt: Jag älskar Enya!
Läs mer om Enya på hennes officiella sida.
Albumet släpps den 21 november i en skivhandel när dig!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *