Dan efter semesterdan

Dagbok 17 oktober 2005 / 14 Tishri 5766

Första kvällen efter semestern då, och jag är fullständigt död. Det var väldigt lugnt på jobbet. Två boende hade gått bort under tiden jag varit ledig, medan den ena var en av mina favorittanter. Hon var en av de tre som alltis satt ihop tillsammans med Karin. Nu är hon och Karin på samma ställe, vart det nu än är.
Det va lite segt kände man att börja jobba igen, och jag skulle ljuga om jag sade att jag inte ville ha 3 veckor till. Nu är jag iofs 1/2 sjukskriven men det vet vi inte hur länge det bli, och dessutom måste jag få tag i en läkare i morgon som kan förlänga det hela.
När det kommer till foten så gör den j ä v l i g t ont just nu. Kände idag när jag lade första boenden för kvällen att detta inte kommer funka, och nu ska det i min jävlar ske någonting. Det har värkt i 6 månader nu, och jag börjar lessna.
Nu ska jag sova. Tror det var längesedan jag lade mig så här tidigt.
Jag fick ett telesamtal från en vän som jag inte talat riktigt med på länge nu. Kände att man saknat honom, men samtidigt att vi står på var sin planet. Fan va svårt det är med känslor ibland.
Gonatt och sov gott. Det ska jag göra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *