Bush styrs av Gud

Äntligen fick vi det bekräftat! Bush är vår tids heliga Birgitta
George The Angel Bush

Aftonbladet berättar idag att BBC i sin tur kommer att berätta att Bush tror sig ha fått sina order från Gud när det gäller angreppen mot Afganistan och Irak. Gud ska ha sagt till Bush att ”George, åk och bekämpa de där terroristerna i Afghanistan”.
Allt detta kommer fram i en ny dokumentär som BBC kommer visa. Vita huset i sig har avböjt att kommentera uppgifterna.
—-
”George, åk och bekämpa de där terroristerna i Afghanistan”, så säger Gud till Bush. Tänk att vara så nära Gud så man nästan är du med honom. Det är fantastiskt, det är himelskt och det är fullständigt sjukt sjukt sjukt.
En galen man sitter på posten som världens mäktigaste människa, och världens uppenbart mest korkade folk valde denna galning för en andra period till Vita huset. Som medborgare i annat land kan man inte göra så mycket annat än att titta på och skaka i skräck.
Det är väldigt smart av Bush att försöka fjäska med religiösa galningar i alla delar av världen. Alla fanatiker hävdar ju att det är deras samtal med Gud som gör att de får veta sina order och uppdrag. Nu får till och med USA’s president samma uppdrag. Lysande religiös politik när den är som sämst.
Jag har skrivit det innan och jag sklriver det igen. Gud har inte ett skit med politik att göra. Egentligen har ju inte Bush det heller men den nöten får ju världen stå ut med några år till.
George W Bush är den farligaste mannen världen upplevt sen Adolf Hitler. Kanske är han värre för denna man kommer dessutom undan med all skit han hittar på.
Det är så att man blir mörkrädd.

Bookmark the permalink.

One Response to Bush styrs av Gud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *