Böcker, livets goda källa

Dagbok 24 oktober 2005 / 21 Tishri 5766

Var på bibblan idag med Erica. Fick äntligen tag i ”No tears for queers”. Den boken har jag velat läsa i snart ett år nu. Började ungefär direkt när jag kom hem, och shit så depp man blev.
Fast jag blev också än mer övertygad om att man ska slåss för den man är. Nu när man är borta från människor som dömer en för det kanske man kan komma någonstans med det också.
Det va kul att träffa Eerica igen. Hon som de senaste månaderna arbetat på de sju haven (vänern, vättern och så runt Sverige 😀 ) ÄR den coolaste tjej jag mött. Här snackar vi stil och finess. Jävla Gustav vilken tur han haft!
Annars blev jag än en gång påmind idag om hur gammal man börjar bli. Jag kan knappt längre ligga i soffan framför TV’n för jag somnar direkt! Henke måste tycka att det är jättekul att se på film ihop med mig nu för tiden, men va fan. Han är snart ikapp mig i ålder 😀
Annars väntar man som ett litet barn på sina nya datorer nu. Henke och jag tog hem-pc erbjudande, vilket för mig gör att jag inte kommer få en spänn i avdrag. Henke beställde en superduper maskin som är snabbast på allt, medan jag tog en bärbar (alla författare med någon självaktning ska ha en sån). Leverans skulle ske med start vecka 45 och vara slutfört senast 23/12, men med min tur kommer dom lagom till midsommar. Nej föresten! Nu ska vi inte vara negativa.
Något som har varit negativt idag är foten. Av någon anledning fick jag så in i helvete satans ont igår kväll/natt. Jag vet inte riktigt vad jag gjort men ont gjorde det. Inga tabletter i världen hjälpte. Jag kunde knappt stödja mig på eländet och samma sak var det idag när jag vaknade. Behöver jag säga att jag börjar bli less på detta nu. Enda som känns bra är när jag går i mina ytterskor, men dom kan jag ju inte ha på mig dygnet runt. Får se vad detta tar vägen någonstans.
I morgon är det jobb som gäller. Först personalmöte *sucka* och sedan jobba kvällen. Man brukar va redigt sliten i huvudet efter personalmöten men inte ska man klaga.
Jag har bestämt mig för att se positivt på allt. En del klagar ju på att jag är så negativ så nu ska jag testa den andra sidan ett slag 😀
Sen vet jag ju det attom det inte funkar så finns det ju alltid sprit, piller och annat spännande att stoppa i sig om man inte klarar av situationen.
Fast, för att tänka positivt, det ÄR ju skoj när det snurrar…

Bookmark the permalink.

One Response to Böcker, livets goda källa

  1. Joel Hinz says:

    ”alla författare med någon självaktning ska ha en sån”
    Är det bara jag som fortfarande kör med diktafon?… 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *