Amy Diamond, det gayigaste sen Village People

Jag har sett ljuset, och det kom i en 13 årings klädsel!
Amy!

Idag var det stor show i Göteborg. Amy Diamond besökte trädgårn och sjöng och hade sig.
Några av mina vänner var där och på natten talade jag lite med Markus. Han var lyrisk. Ja, Markus var så lyrisk så han lät lite som jag skulle gjort om jag varit på en intim middag med George Michael och Madonna, medan Enya sjöng för oss och Martin Rolinski serverade maten i bar överkropp. SÅ! lyrisk va han 🙂
(ska väl tilläggas här att Markus och de andra som såg henne idag inte ser Amy på ett sexuellt sätt, då det hade räknats som sexuellt utnyttjande av minderårig. De tycker bara om hennes musik och röst väldigt mycket)
Efter samtalet med Markus satte jag mig och funderade en stund. Sedan satte jag på ”What´s In It For Me” och lyssnade lite. Efter 2 omgångar av låten insåg jag något jag aldrig insett tidigare. Amy är ju för fan G A Y, och när jag skriver gay så menar jag verkligen gay!
Lyssna på texten:
It´s so confusing – you sure be(en) messing with my mind
You cut me loose and – suddenly we’re doing fine
I’m not a perfect little girl – but I should get what I deserve
And I refuse to be your mother – so tell me
What´s in it for me – I really gotta know
What´s in it for me – this ain´t a one man show
In my life you come and you go
Ain´t happy about it – so I gotta know
What´s in it – what´s in it for me

En riktigt bitchig fjolla hade ju för fan inte kunnat säga det bättre, och lyssnar man lite på Amy’s röst så behöver man inte lång tid förrän man verkligen hör att hon låter som en riktigt bitchig transa. Bara där i början med henne ”jäää” så är man ju fast, och gayvärlden har fått en ny drottning och med tanke på drottningens ålder kommer hon ju kunna göra ungefär hur många låtar som helst. Ja om hon nu är tjej, det kan lika gärna vara en kille som vet att han aldrig kommer slå igenom om han inte hittar på något annorlunda.
Bara nu inte Amy, när hon blir vuxen och då inte längre kommer ha några pengakåta föräldrar/skivbolagsdirektörer som bestämmer över henne, får någon pervers idé och börjar sjunga jazz och sån skit. Nej! Mer gaymusik Amy!
I love U!
P.s Jag tror faktiskt seriöst att Amy kommer nå hur långt som helst. Tjejen har en sjujävla skön röst och låten What´s In It For Me är fan riktigt bra D.s

Bookmark the permalink.

42 Responses to Amy Diamond, det gayigaste sen Village People

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *