West Wing season 5

Dagbok 7 september 2005

Idag har jag varit ledig! WHOHO!
Så vad fick jag tillbringa min lediga dag då? Jo, på jobbet! WHOHO… Not
Nu har jag varit där nästan var enda dag i 4 veckor, och jag är så less på det som man kan bli.
Det var diffmöte idag om nya schemat och då ska man helst va med så man har lite koll på hur saker och ting kommer bli. Samtidigt känns det ju totalt meningslöst att sitta där på möte när man inte ens vet om man får stanna.
På fredag ska mötet mellan mig och arbetsgivare ske och det känns som om det kommer bli strul. Jag har valt att inte ha facket med då jag anser mig kunna föra min talan ganska bra i alla fall. Fast blir det ”bråk” kommer jag avsluta mötet och hänvisa till LAS lagen och sen återuppta mötet tillsammans med facket.
Som läget ser ut nu så har 2 tjänster blivit lediga på ”min” avdelning sedan jag blev varslad. Jag är än så länge inte erbjuden någon av dom. Fast jag har då enligt § 25 LAS något som kallas för företrädesrätt. Jag har heller inte fått några tecken på att arbetsgivaren begärt förhandling om företrädesrätten så den ska som sagt gälla.
Vad som än sker så kommer jag inte ge mig utan strid.
Fast jag behöver semester nu. Jag är något så in i helvete trött. Både i huvudet men jag behöver en time out ett tag. Det tar på en att ha 20 gamla som nästan konstant klagar på något varje dag. Därför finns semestrar, men då vårt fantastiska samhälle infört karensdagar på sjukskrivning så har jag fått använda en helvetes massa semesterdagar när jag varit hos doktorn. Vilket ju sker en hel del. Tack för det sossepacket!
Efter jobbet åkte jag till stan och träffade Markus och hans tös från Stockholm. Om jag ska ge betyg på henne så får hon ett MVG. Att hon kommer från Stockholm kan ju hon inte hjälpa men det finns fan hopp om den staden med 😀 Hon var i alla fall en jättego tjej och jag är glad för Markus skull. Ja jag är glad för hennes skull med. Hon har träffat en riktig pudding 🙂 Hoppas dom ser till att hålla hårt i varandra.

Ska väl tillägga att jag rös lite när hon snackade. Det var längesedan man hörde stockholmska nu. Har saknat det …
Kvällen tillbringade jag framför TV och Vita huset. Nu är vi framme vid säsong fem och det är här som serien stannar av lite, men den är fortfarande bättre än den där förbannade skiten Lost. Fy vad jag avskyr den serien. Den och 24, eller ”Nu springer vi alla omkring i 24 timmar och på den tiden hinner vi med ett helt årsarbete och dessutom får en dum jävla bimbo med utstående bröst va med, som jag också avskyr är bland den sämsta skit jag sett. De är så dåliga så jag blir förbannad för att de kränker min intelligens med sån smörja.
Jaja, nu ska jag inte racka ner på TV mer. Med tanke på hur många som ser på Lost så är det jag som har fel. Eller så är jag mycket smartare än alla andra 😀
Nej, nu ska jag skriva lite. Jag är i ett mycket tråkigt skede när jag ska försöka förklara miljöer och det är astråkigt. Insåg också idag vilket fruktansvärt bra namn jag har på min bok. Den säger allt och är flummigt eftertänksam. You go Walle!
Det roliga är att jag i alla fall har en klar historia för pjäsen nu. Mörk ska den bli, så in i helvete mörk men shit va bra det kommer bli 🙂
Natti

Bookmark the permalink.

5 Responses to West Wing season 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *