Syndfullt

Dagbok 15 september 2005

Ur ett brev…
”…Vi har levt i synd och detta kan jag inte förlåta mig för. Jag vill ändå du skall veta vad som hänt för i syndens ånger kan glädjen över att ha funnit den rätta vägen komma. Genom dessa händelser har jag hittat mig själv och kärleken från vår fader. Jag hoppas att även han kommer att göra det. Jag var tvungen att se min egen synd för att hitta den sanna och den rätta kärleken. Denna förändring är något jag hoppas och önskar att även han kommer genomgå.
Gud har genom sin kärlek gett mig en chans att göra den förändring som krävs för att Gud ska kunna ge mig sin förlåtelse. Jag vet att Gud är den sanne domaren och jag vet att Han kommer att döma rätt och rättvist. Därför hoppas jag också att du förstår och inte hyser förtvivlan över det du läser….”

Bookmark the permalink.

4 Responses to Syndfullt

 1. Joel Hinz says:

  Har du varit i Bibelbältet på studiebesök?

 2. Ina says:

  Jezuz!!!! 😀 😉
  Men allvarligt! Kan man få ett finare komma-ut-brev! För det är väl det det är….?
  Att leva i en lögn om vem man själv är och vem man älskar måste ju vara den största synden en människa kan begå och det tror jag att Gud förlåter om man vågar se sin synd och hittar den rätta och sanna kärleken…

 3. Anders says:

  Nämenherreminje…
  Brukar läsa din blogg, men har väl aldrig kommenterat… eller minns jag fel nu? Nåja…
  Good riddance, säger jag om killen du brukar skriva om är ett jesus-freak.
  Jag har full respekt för människor som berättar för mig att de sätter sin tro till Gud och att deras liv blivit bättre sedan de tagit emot Jesus i sina liv och så vidare. Jag delar inte deras tro, men jag förstår hur människor kan känna sig hjälpta av den. MEN!!! Sånt där snack om synd och ”den sanna vägen” och ”det rätta” och sånt mår jag fysiskt illa av!
  Vad ända in i prostens lilla tabernakel skulle Gud ha emot att man gör vad som verkligen känns rätt för en själv och den man älskar?

 4. Walentine says:

  Kan väl berätta att jag inte tror att killen jag skriver om är jesus freak. Brevet är heller inte vare sig till eller ifrån honom.
  Det är ett uttrag ur ett brev till en annan 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *