Syndfullt

Dagbok 15 september 2005

Ur ett brev…
”…Vi har levt i synd och detta kan jag inte förlåta mig för. Jag vill ändå du skall veta vad som hänt för i syndens ånger kan glädjen över att ha funnit den rätta vägen komma. Genom dessa händelser har jag hittat mig själv och kärleken från vår fader. Jag hoppas att även han kommer att göra det. Jag var tvungen att se min egen synd för att hitta den sanna och den rätta kärleken. Denna förändring är något jag hoppas och önskar att även han kommer genomgå.
Gud har genom sin kärlek gett mig en chans att göra den förändring som krävs för att Gud ska kunna ge mig sin förlåtelse. Jag vet att Gud är den sanne domaren och jag vet att Han kommer att döma rätt och rättvist. Därför hoppas jag också att du förstår och inte hyser förtvivlan över det du läser….”

Bookmark the permalink.

4 Responses to Syndfullt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *