När det ljusa blir mörkt blir det snart blir ljust igen

Dagbok 16 september 2005

Kära lilla dagbok.
Klockan är mycket, som vanligt alldeles för mycket och jag borde sova. Fast vad är en natt utan dagbok? Det är som en insjö utan försurningar eller ett hav utan läckande oljebåtar i. Alltså en osannolik tanke.
En del fick igår för sig att jag blivit religiön. Ingen fara, det har jag inte blivit. Mitt förra lite mer kristna inlägg var bara en liten del ur ett brev jag skrivit.
Känner mig annars väldigt toppen just nu. Hur toppen som helst faktiskt. Det är som om en väldigt stor sten lättat från hjärtat mitt. Ibland kanske man måste acceptera att den känsla som stämmer är hat, även om hat är en ”dum” känsla. Fast när människor inte förtjänar något annat så kanske man ska låta hatet få leva ut istället. Jag tror att vi människor alldeles för mycket försöker älska sånt som inte ska älskas. Jag har gjort det i alla fall, men inte nu. Den påstådda psykopaten/manipuleraren/stollen ska få fritt utrymme. Nu jävlar, nu ska jag göra sånt som bara andra drömmer om. 2 år tog det att fundera på om det var värt det. Nu ångrar jag att jag inte gjorde det direkt. Nu jävlar ska du få se vad det var du skapade med dina lögner och ditt förtal. Ett sak lovar jag dig. Jag kommer bara göra sånt som du själv sagt att jag gjort. Så slipper du ju ljuga, ännu mer.
Idag har det annars varit en dag då tanken från början var att Markus skulle komma förbi en stund. Det slutade med fullt med folk som satt och pratade om WoW (sucka) och annat viktigt. Det var i vilket fall som helst kul att se dom alla igen. Tompa hade förövrigt hål på sin ena strumpa. Vet egentligen inte varför jag skriver det här men jag tycker att världen bör veta det!
I morgon är det dags för ett litet besök på Gretas. Greta Garbo skulle ju denna helg fyllt 100 år och vad passar bättre än att fira det på just Gretas. Linda Bengtzing kommer dit, ni vet hon med alla flickor.
Om jag får chansen ska jag fråga Linda om hon verkligen förstår vad hon sjunger. Hon sjunger en låt som handlar om en kille hon är kär i som verkar ligga med ALLA utom henne. Han skiter i henne totalt, och detta löser hon genom att sjunga Tralalalalalaaaaaaa. Fast det är klart, alla gråter ju inte även om de blir dissade.
Ska bli kul att gå ut i morgon. Iofs har jag lika mycket pengar till det som en svältande u-land men det finns säkert någon rik direktör som är bög på helgerna som kan bjuda mig. I värsta fall finns det säkert någon som mår dåligt som jag kan hjälpa 😀 Eller det kommer det säkert att finnas så den lösningen skiter vi i tror jag.
Måste komma ihåg att jag måste till jobbet i morgon och hämta pengar till biljetter. Vi ska gå ut med alla på jobbet och jag fick lite ”ansvar” för detta och vips så blev det La DolceVita med After Dark 🙂
Jag ska försöka gå ut på Gretas med en liten annan inställning i morgon. Jag ska försöka gå ut och inte se världen som en enda stor potentiell smet av förljugna svin och idiotiska föräldrar. Jag vet att jag har charm som räcker till tre, och jag är en person som märks. Kanske borde jag försöka visa lite av det. Jag kan ju alltid se tillbaka och tänka att värre kan det inte bli.
På Söndag kommer han som ”skällde” ut mig häromdagen hit. Jag ringde och bad honom göra det. Måste snacka med honom. Det är jag skyldig honom och det vill jag göra. Jag skäms, både inför honom och inför mig själv. Aldrig har någon haft så mycket rätt på kort tid som han hade där.
Jag måste avsluta med Martin.
Titta på den här bilden….
Martin *sucka trånande*
Martin från BWO är det snyggaste och vackraste jag någonsin sett. Det är inte första gången jag skriver om honom här, och inte den sista heller tror jag.
FAN va snygg han är.
Det kryper i hela mig när jag ser honom. Gud vad jag skulle vilja leka äldrevård med honom. Duscha honom, mata honom och emellanåt ge honom lite extra näringsdryck *ni får ursäkta men klockan är 5 på morgonen*
Jag tycker det borde vara lag på att när man är så söt som Martin är så ska man vara homo. Va fan ska tjejer ha honom till? Inte ska den söte Martin behöva slita ut sig på barn och sånt elände. Nej, han ska ligga i min soffa och äta vindruvor.
Martin! Kom till mig!!!!!
Nej nu är det natten.
Gonatt Moderjord, vet du vad? Katarina och Joel och Catarina och så många andra hade rätt. Jag kommer tillbaka. Även om vägen dit är och har varit något krokigare än någon kunde ana 🙂
Puss på er alla
Martin sträcker sig efter Walle

Bookmark the permalink.

4 Responses to När det ljusa blir mörkt blir det snart blir ljust igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *