Midnatt råder, fyllan är i huset…

Onykter Dagsbok 17 september 2005

Så ja, ännu en kväll bland bögar och banditer 🙂
Först blev det Gretas, och efter denna kväll kan jag ännu mer säga Älskade Gretas. Det är bara att konstatera att när de gäller gayhaken i Gbg så slår Gretas allt. Mest tack vare lokalerna och den underbara personalen. De är verkligen skittrevliga, och det gäller allt från personalen i garderoben till de som äger stället.
Idag fick jag också chansen att jämföra Gretas med den ”nya” klubben Pleasure och om det fanns någon fördel med denna klub så var det kanske att man här kunde komma ifrån musiken lite, annars leder Gretas med 10-1 eller nåt sånt.
Jag var ute med Tompa, Isak, Robban och Knopp. Senare dök också Knopps lille tös Erika med vän upp och senare även Plate *sucka trånande :P*
På Pleasure träffade vi Karin, en extremt go och trevlig tjej som Tompa lärt känna. Hon hade med sig sin vän som var mer homosexuell än Gardell, Lindarw och *fritt val* tillsammans, men han syntes i alla fall 🙂
Kvällen var i alla fall lugn. Jag brydde mig inte så speciellt mycket om något utan ägnade mig mer åt drickandet idag. Man får passa på när man blir bjuden. Om jag minns rätt så har jag idag fått i mig 2 mudchake, 1 norrsken *drink*, 1 annan drink som smakade piss, 1 tequila *blää*, 1 starköl, 1 päroncider och 1 drick på pleasure som skulle vara San Fransisco men som smakade allt annat än det. Som sagt, Gretas leder!
När vi skulle gå allihop från Pleasure mötte Karin en kille hon va kompis med som jag tror hette Jonas. Han var något så oerhört söt! Vilka ögon!!! Jag fick två kramar av honom! Hihi.
Slutfacit på kvällen är ändå OK. Det va skönt att va ute utan att bry sig om något. Jag sker i allt och alla och det kändes väldigt skönt att göra det. Sen är det alltid kul med nya bekantskaper, men jag tror ändå att det bästa för mig just nu är att jag lär känna mig själv igen. Det är nog på tiden att jag gör det.
Nu ska jag sova. I morgon e ju en annan dag, som Björkman sjöng och kom sist med.
*kram*

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *